• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza cok ihtiyacım var melekler :(

Caanann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
23
0
36
Ordu
Hikayem biraz uzun lütfen okuyun .. 22 yasındaydım ve nisanlıydım sevgilim bana evlenicez nasıl olsa diyerek ilskiye girmeyi teklif etti ilk basta kabul etmesemde beni ikna etti ve ilskiye girdik. Ve ben cok pirpiriklenmeye basladım. Acaba hamileyim ya adet olmazsam diye hep stres yaptım cogu zaman aklıma cok kotu seyler geliyordu cok sorun yapıp kafama takıyordum. Gebelik testi aldgımda sonuc hamile olmadıgımı gostersede ben yine kafaya takıyordum. Ondan tam 2 ay sonra adet oldum ve cok rahatladım bosu bosuna bu kadar stres yaptıgımı anladm. 2.defa iliskiye girdigimizde yine aynı durum oldu ben yine kafama taktım acaba hamileyim diye ve hep 1 ay 2 ay 3 ay sonunda adet oluyordum. 1 yıl gecti bunun üzerinden evlenmemize cok az kaldı ama ben hala bu durumdan cok korkuyorum. Suan 23 yasındayım ve 2 yıl önce yani 20 yasında bir jinekologa gitmistik butun testler yapılmıstı ve hepsi normal cıkmıstı ama iliskiye girince her sey alt ust oldu. Ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun ..

neden korkuyon onu tam anlatamamışsın hamile kalmaktan korkuyosan koruncaksın lişkiye girerken korkmana gerek kalmaz ama bana göre bu benim fikrim az bekle az kalmış evlenmenize erkenden birbirinize doymayın tadı kalsın evliligede

korunuyosan güzelce korkma derim ama siz söylemediginiz müddetçe kimse bilemez zaten kimseyle paylaşma etrafından ozaman ama bence beklein az kalmış zaten sabret kız

E korunuyormuşsun da ...
Ortaya çıkması konusunda yapılabilecek birşey yok...

korkuyorsunuz bu kadar madem o halde yapmayin
kendi kendinize piskolojinize zarar veriyosunuz

E korunuyormuşsun da ...
Ortaya çıkması konusunda yapılabilecek birşey yok...

aslında bir zaman sonra cok pisman oldum keske bu fikre evet demeseydim diye ama daha once hic boyle seyler yasamadım o ilk askımdı ilk defa onun elini tuttum ve smdi o ilkle evleniyorum Allah izin verirse.. yanlıs bisey yaptıgımı biliyorum ama 1 yıl boyunca bunu tekrarlamam daha yanlıstı.. dediginiz gibi beklemek en iyisi

Nişanlına cok güveniyorsan mesele yok ama ben olsam asla güvenmezdm evlilikten önce..Gelin ata binmiş ya nasip demiş diye boşa dememişler dimi kader kısmet meselesi eger dügününden önce Allah korusun bişe olursa ömürlk bir vicdan azabı yasarsn hemde nişanlnn agzı durmazsa hele ömür boyu laf söz..Bence iradeli olun birz dügüne az kalms sabredin

1 korkuyosan neden ılıskıye gırıosun
2 korunuyorsan neyden korkuosun
3 nısanlaın vede sen sölemezsen bu durumu kım bılecek
4 kan ısterlersede kes bır yerını goster gormek ısteyenlere
5 mutluluklar.....

aslında bir zaman sonra cok pisman oldum keske bu fikre evet demeseydim diye ama daha once hic boyle seyler yasamadım o ilk askımdı ilk defa onun elini tuttum ve smdi o ilkle evleniyorum Allah izin verirse.. yanlıs bisey yaptıgımı biliyorum ama 1 yıl boyunca bunu tekrarlamam daha yanlıstı.. dediginiz gibi beklemek en iyisi

Ben de ilk aşkımla evliyim :asigim:
Keşke bekleseymişsin ama olan olmuş yapacak birşey yok...
Hatayı anlamış olmak daha önemli...

düğüne kaç gün kalmış ki
o döneme kadar ilişkiye girmeyin sizde
her açıdan rahat olursunuz

keşke evlilik öncesi olmasaymış
ama olmuş en iyisi dügüne kadar artık beklemelisin
kendini sıkıntı yapıp psikolojini bozmuşsun buda fizyolojine yansımış 2 3 ay adet geçikmesi ne demek
akannehir bence artık beklemelisin

bencede keşke evlenmeden önce olmasaydı çünkü bu işler hiç belli olmuyor nasip kısmet bosuna dememısler neyse artık bundan sonra dıkkatlı olun bana kalırsa evlenene kadar sabır edın

Uzun zamandır giremedim. Hepinize teşekkür ederim yanımda oldunuz. Söylim dedim şimdi evliyiz çok mutluyuz :61:

Back