- 25 Mayıs 2022
- 1.240
- 298
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Selam arkadaşlar biraz uzun ama yardımınıza gerçekten ihtiyacım var psikolojm bozuldu. 5 gün önce bebeğimin kalp atışı yok diye kürtajla aldılar. 6. Haftada iken gittiğimizde 2 haftaya kadar beklicez dedi. 8+3 iken baktı yoktu alttan baktı yok sagliksiz dedi. Benim anlamadığım da sonradan kalbi duran değil, ilk baştan beri kalp atışı olmayan bir gebelik. Nedeni ne ki? Kendimi suçluyorum yanlış şekilde uyudum, oturdum ezildi mi de öldü. Ya da bazı araştırmalarima göre kan pıhtılaşmasi diye bişey varmış ondan da olabilirmiş. Doktor diyoki ilk gebelikte normal görüyoruz ikinci gebelikte olursa testler istiyoruz. Ya hu ben bir daha böyle bir durumu yaşamak istemiyorum. Eğer bir sorunum varsa şimdi den bakılması gerekmez mi? Doktorlar için kolay çekip almak. Ben ve eşim neler yaşadık bu 5 gündür. Çok istiyorduk aylarca. Ben tekrar o riski göze alamıyorum ama doktor da test yapmıyor. Kan pıhtılaşmasi veya herhangi bir şey ne yapmam lazım bana akıl verebilecek bı tek siz varsınız. Çevremdeki hiç kimse anlamıyor bu tarz şeylerden bende kendimi doktora nasıl ifade edeceğini bilmiyorum. Ha ikinci gebelikte yaparız diyor öyle bişi olursa fakat bicok doktorun kanaati de şu yönde birkaç kürtaj sonrasında rahim çok hasar görürse zedelenirse veya yapışkanlık olursa gebe kalmak çok zorlasabilir diyorlar. Ne yapacam ne yapmalıyım? Bir bebeğin kalbi ilk zamandan neden atmaz ki? Başına gelen varmı Ne yaptınız veya bilen duyan önerilerinizi bekliyorum