Yatak Odası Dekorasyonu Yardımınıza çok ihtiyacım var..(Aynalı gardrop konusunda)

TheElfOfTheBlackS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
197
0
0
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;
Ben aranıza yeni katıldım..Güzel ve son derece yararlı paylaşımlarınız dikkatimi çekti.Banada yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum..Değerli bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Konuya geliyorum:)Ben temmuzda evleniyorum.Yatak odası bakıyorum.Aklımda bir kaç model var. Ancak beğendiğim takımın gardrobunu beğenmedim.Yerine komple aynalı bir gardrop gösterdiler.Aynalı gardrobun temizliği konusunda endişelerim var.Aynalı gardrop kullananlar tecrübelerini aktarırsa sevinicem. Resimleri paylaşıyorum..Yatak hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum..

Not: ARKADAŞLAR YENİ RESİMLER EKLEDİM SON SAYFALARA..Bİ BAKARSANIZ SEVİNİRİMM..SEVGİLERR..

Eklentiler

• $gardrop.webp
    $gardrop.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 573
  • $nina yatak.webp
    $nina yatak.webp
    3 KB · Görüntüleme: 523
Son düzenleme:
Canım selam, şimdiden tebrik ediyorum.Benim dolabım sürgülü ve kocaman aynalı..Ama koyu renk ayna..Temizliği zor değil, camsili sıkıyorum,bezle de kuruluyorum gayet kolay..Ayrıca bana göre mobilya olmasından daha iyi çünkü mobilyadaki parmak izi zor çıkabiliyor, ama aynadan hemen çıkıyor.Eğer boy ayna istiyorsan bence tereddüt etme.

Canım selam, şimdiden tebrik ediyorum.Benim dolabım sürgülü ve kocaman aynalı..Ama koyu renk ayna..Temizliği zor değil, camsili sıkıyorum,bezle de kuruluyorum gayet kolay..Ayrıca bana göre mobilya olmasından daha iyi çünkü mobilyadaki parmak izi zor çıkabiliyor, ama aynadan hemen çıkıyor.Eğer boy ayna istiyorsan bence tereddüt etme.

Çok teşekkür ederim..Bu konuda yardıma çok ihtiyacım var..Kafam çorba olmuş durumda. Resimleri yükledim ama gözüküyor mu bilmiyorum.Yanlışlık yaptıysam şimdiden kusura bakmayın diyim..Yeni olmama verin:))

seçtiğin dolap güzelmiş. bende aynalı ıstıyorum. tek kapakta düşünüyorum. temizlik konusunda benımde terddütlerim var. ama oda daha ferah olur diye düşünüyorum. mutluluklar...

bende sürgülü ve koyu renk camlı olandan almayı düşünüyorum canım
Eğer sen modeli beğendiysen temizlik konusunda rahat olabilirsin bence temizliği kolay hiç düşünmeden al derim canım

aynelı olsun canım....
ne olcak ya bir silip gecicen...
ben aynasız olanlara hiç bakmıyorum bile...
ama komple aynadan biraz komik olur sanki..dügün salonu gibikaydirigubbakcemile3Şeniz

aynelı olsun canım....
ne olcak ya bir silip gecicen...
ben aynasız olanlara hiç bakmıyorum bile...
ama komple aynadan biraz komik olur sanki..dügün salonu gibikaydirigubbakcemile3Şeniz

Bana hergün düğün zaten canım:) :teytey: Evimde birde düğün salonu olur fenamı:) :teytey: Şaka bir yana sende haklısın..Aman ne zor işlermiş bunlar yaaaa:(((

Bencede canım aynalı olsun boydan boya, walla bende aynalı alcam galiba kafama koydumkaydirigubbakcemile3

Kızlar bunlarada bakarmısınız lütfen?

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $odafon1.webp
    $odafon1.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 214
  • $odafon2.webp
    $odafon2.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 174
  • $odafon3.webp
    $odafon3.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:
Yukardaki yatak odasının yatağı bazalı olmadığından kendiliğinden bazalı bir başka yatak beğendimm..Onuda paylaşıyorum:

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $ritimm.webp
    $ritimm.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 197
  • $ritim.webp
    $ritim.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 210
Son düzenleme:
merhabalar kızlar benim gardrop boydan boya ayna ve çok memnunum iyiki öyle almışım çok güzel duruyo ve yatak odasını büyük gösteriyo. temizliğe gelince çok sık kirlenmiyor silme işleminide camsille hallediyorum. çok kolay oluyor şiddetle tavsiye ediyorum zemuszemus

Back
X