merhaba arkadaşlar,
Daha yeni kayıt oldum sitenize ve benim yardıma ihtiyacım var.27 yaşındayım ve hayatım da ilk defa sürtünme yoluyla ilişki yaşadım erkek arkadaşım üzerime boşalmadı ama ben yine de çok tedirginim sanırım önden bi sıvı geliyomuş erkeklerde onun gelip gelmediğinide bilmiyorum hissetmedim en azından ve hamile kalmaktan korkuyorum içime kurt düştü.Şimdi bu ilişki durumu 7 aralıkta gerçeklerşti ve benim 21 aralıkta adet görmem gerek.eğer zamanında adet olursam böyle bir risk taşımıyor olur muyum?konuyla ilgili çok bi bilgi sahibi değilim bana yardımcı olursanız çok sevninirim.şimdiden teşekkürler.
erkeklerde boşalma harici bi sıvı atımı daha olur şeffaf renkte bu sıvıda da sperm olabilir ve gebelik olabilir. (düşük ihtimalle)
ancak siz zaten cinsel birleşme yaşamamışsınız ve ortada dahi boşalma yok, dolayısıyla hamile olmanız ihtimali yok denecek kadar az.
stres yapmayın boşuna regliniz gecikmesin:)
bende arkadaşlara katılıyorum,bu şekilde hamile kalmanız olanaksız ,kaldı ki o ilk sıvı tam birleşme esnasında bile binde bir hamilelik yaratır ,sizde öyle birşeyde olmamış ,içini ferah tut ..
sperm harici gelen sıvıdan hamile kalma ihtimali vardır cunki içinde sperm barındırabilir.ama gerçek bir ilişkide söz konusudur bu.sizin durumunuzda hamile kalmanız çok çok düşük bir ihtimal ama bundan sonra dikkatli olsanız daha sağlıklı olur.Asla kalınmaz denemez cunki,çok ufak bir ihtimal bile olsa o ihtimal sizi bulabilir.Yinede su an hamile falan değilsiniz bence..