Babamk akciger kanserinden uzun tedavi sürecinden öturü kaybettim yikkildik ; ( hala inanamiyorum canimi vermek çok istemiştim.Babamin maliyede borcu görünüyor bakur da görünmüyor .Maliye ye . Is yeri calistiyordun Hic girisi yokmuş kendisi öyle diyor. Daha onceleride söforler dernegine kayidi varmış iran ırak fas gibi yerleere şoförluk yapmis ama ssk ya da bakur başlangıcım yok diyor. Şimdi annemin hic bir guvencesi yok. Annemi madur etmek istemiyorum benden faydalaniyor kurum olarak. Emeklilik hakki olablir mi ?babam tedavi görürken %80 ağir hasta raporu vardı ? Kanser hastası olduğu icun o raporu almistik. Annemi bole güvencesiz birakmak istemiorm kardeslerimde küçük napabilirm .? Evde bir ben çalışıyorum kardesimde ama duzeli işi yok ve ben evlenme arifesindeydim onlari boyle birakmak istemiorm suan simdi varim yogum annemiz cok üzülüyor yaninda aglayamiyorim bile neler yasadigimzi Allah biliyor ! Ve insanin ailesi kadar degerli hic bişey yok su hayatta insan diyoki yasada gece gündüz pervane olsam icimee o kadar keskelr varki ailemizi. Kiymetini bilelim yarin nolca belli olmuyor ben babam sarilamadim son gunler cok istiyofm ama sarilirsam aglarim diye yapamadim en büyük pismanligim cok özledim . Annem daha fazla uzulmesin istiorm napabilirim annem icin ? Babamn bu raporuyla olur mu acaba?
Son düzenleme: