• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olutmusunuz

Girlpover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
12
2
1
Merhaba arkadaslar ben bundan 40 gun once dusuk sebebiyle kurtaj oldum umarim bidaha yasamam boyle bisey 😑 bi hafta once kucuk kucuk lekelenmelerim oldu ama hala adet olmadim bugun test yaptim beta hcg 7.27 cikti hamilemiyim lutfen yardimci olurmusunuz daha yeni kurtaj oldum ve gebelik istemiyorum belirli bi sure

Merhaba arkadaslar ben bundan 40 gun once dusuk sebebiyle kurtaj oldum umarim bidaha yasamam boyle bisey 😑 bi hafta once kucuk kucuk lekelenmelerim oldu ama hala adet olmadim bugun test yaptim beta hcg 7.27 cikti hamilemiyim lutfen yardimci olurmusunuz daha yeni kurtaj oldum ve gebelik istemiyorum belirli bi sure

Öncelikle geçmiş olsun. Korunmuşmuydunuz acaba. Hamile olabilirsiniz doktora görünün isterseniz lekelenmelerinizde varsa

Doktora gorundum olabilir dedi ultrasonda bisey cikmadi kese rahime yerlestigi icin de lekwlenmeler olabilir dedi testi buyuzden yaptirdim test sonucu cikti 7.27 olarak ama cok merak ediyorum yarin doktorum yokmus

Öncelikle geçmiş olsun. Korunmuşmuydunuz acaba. Hamile olabilirsiniz doktora görünün isterseniz lekelenmelerinizde varsa
Doktora gorundum olabilir dedi ultrasonda bisey cikmadi kese rahime yerlestigi icin de lekwlenmeler olabilir dedi testi buyuzden yaptirdim test sonucu cikti 7.27 olarak ama cok merak ediyorum yarin doktorum yokmus

Hcf de 5 üstü gebelik var demek

Evet gebesiniz ama madem istemiyordunuz cnm neden korunmadınız ? İnş bir daha oyle birsey yasamassınız

Haklısın kürtajdan sonra genelde 2 3 ay beklenmesi sonra hamilelik daha saglıklı fakat kürtaj olalı ne kadar oldu eger üstünden çok zaman geçmediyse olabilir ama en iyi anlama yolu tekrar test yapmak artış yoksa sıfırlanmadıgından oldugunu gösterir fakat canım senin 40 gün olmuş şimdiye dek sıflanması lazım ihtimal biraz düşük sanırım gebelik bu

Haklısın kürtajdan sonra genelde 2 3 ay beklenmesi sonra hamilelik daha saglıklı fakat kürtaj olalı ne kadar oldu eger üstünden çok zaman geçmediyse olabilir ama en iyi anlama yolu tekrar test yapmak artış yoksa sıfırlanmadıgından oldugunu gösterir
40 gun oldu kurtaj olali ama son bi haftadir surekli lekelenmeler var

Haklısın kürtajdan sonra genelde 2 3 ay beklenmesi sonra hamilelik daha saglıklı fakat kürtaj olalı ne kadar oldu eger üstünden çok zaman geçmediyse olabilir ama en iyi anlama yolu tekrar test yapmak artış yoksa sıfırlanmadıgından oldugunu gösterir
40 gun oldu kurtaj olali ama son bi haftadir surekli lekelenmeler var
Canım 40 gün baya zaman geçmiş valla bilemedim ki çoktan sıfırlanması gerekirdi tekrar kan vermekten başka bişey kesin cevap vermez

Back