yardimci olursaniz sevinrim

zeyniii3857

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
62
17
30
Kizlar bnm son iki aydir adetim duzenini bozdu ozel bi hastaneye gittik bi duru test yaptik bisey cikmadi doktor bile sasirdi hap vermedi sorun olmadigi icin sizce neden oluyo ya bebek de dusunuyoruz insallah sorun olmaz

kızlar doğum yapalı 14 ay oldu ve doğum esnasında içimde parça unuttuklarından kürtaj olmak zorunda kaldım ve o günden bu güne adet olamıyorum dr.gittim ve bana kürtajda rahim içini çok kazıdıklarından rahim duvarı incelmiş ve yapışmış doğum kontrol hapıyla tedavi yöntemi uygulandı sonuç aynı halen regli olamıyorum ameliyat diyor yapışıklığı açacaklarmış ne yapayım böyle bir şey yaşayan var mı?

ilk kez duyuyorum canım çok geçmiş olsun, şifa diliyorum. bu olayın tıptaki adı neymiş? bir kaç yerden araştırıp yardımcı olabilirim.

yardımcı olursanız çok sevinirim bilmiyorum dr.bana söylediklerini aynen yazdım

canım rahim duvarı inceliği östrojen takviyesi ile kalınlaştırılıyormuş. gebe kalmayı çok tehlikeli kılıyormuş. bu arada korkmana gerek yok canım. östrojen tüketimi arttırırsan zamanla düzelecektir. ha tabi aşırıya da kaçma malum kısırlık olabilir, aman dikkat. çok geçmiş olsun tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…