• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olursanız sevinirim

umay_umay

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
9
0
16
Ankara
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim...biz eşimle 6 aydır korunmuyoruz... ilk korunmasız ilişkide test yapmıstım tabi ki negatif... o zaman dedim ki kendi kendime bir daha reglim geçmeden test mest yok bu 6. ay da dayanamadım adete 4 gün kala idrar testi yaptım çünkü şüphelenmemin nedeni normalde benim regli şikayetlerim adete 4-5 gün kala başlardı bu sefer neredeyse 10 gün kala başladı(göğüs şişmesi ağrısı özellikle yanları, karın ağrısı şişmesi vb...) bugün test yaptığımda gördüm ki ikinci çizgi varla yok arası birşeydi yani bir pembelik var gibiydi ama güneş ışıgında gözüküyordu sizce ne demek olabilir? ayrıca sat 21 mayıs tahmini yumurtlamam da 2 veya 3 üydü... 27 günde bir adet görüyorum tahminen 17 si gibi görmem lazım ... ama o ikinci varla yok arası pembelik acaba testin kendi yansıması olabilir miydi? kafam çok karışık yardımcı olabilecek var mı?

gebelik olabilir canım adetin geçmediği için varla yok arası görünür adet göreceğin tarihte bir daha yap varsa kesin çıkar dayanamam diyorsan kan tahlili yaptır ama beklenir 3-4 gün yani telaş yapma:)
allah gönlünüze göre versin:)

teşekkür ederim goldenpink... hiç kan vermedim ama yarın vermeyi düşünüyorum adete 3 gün kala kanda net çıkar mı acaba? kesin sonuç yani? eğer olmazsa üzülücem sanırım

arkadaşlarlütfen bakın çok acil gerçekten yardıma ihtiyacım var... benim adetime 3 gün var ama bugün kan verdim beta-hcg testi ve sonucum 40,36 bu nedir? sadece acil doktoru vardı o da dedi ki gebelik var gibi ama kesin sonuç için 3-4 gün sonra testi yenileyin dedi... lütfen cevap yazın 40,36 değeri nedir ? kesin gebelik var denebilir mi yoksa olmama ihtimali de var mı?

canım benımde oyleydı ıkıncı cızgı varla yok arası bırsey degılımdır dıye dusunurken benım oglum ıcımdeymıs bıle :) rabbım gonlune gore versın ınsaallah

Hamilesin degerin de normal Dr un öyle söylemesinin sebebine gelince adet döngün geçmeden önce yakalanan gebeliklerin bir kısmı adetle atılabiliyor tutunmuyor yani kimyasal gebelik dediğimiz durum bu ve her kadının basına gelebilen ama her zaman farkedilmryen bir durum. Ama sen olumlu duşun bu deger adet oncesi için gayet iyi tutunuyordur o şimdi benim 4gun kala 11, 2 gün kala 43 tu degerim ve 10 gün sonra bebeğim kucağımda olacak:16: darısı basına bol su iç folic asit disinda ilaç kullanma ve hamile moduna geç yavastan:46: hayırlı olsun hadi bence yakınlarına 1 hafta sonra falan söyle yine de

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cnm :) çok mutlu oldum ama şimdi de kafama takılan hadi adet olursam ve adetle giderse :(((( folik asit 2 haftadır alıyorum günde 1 tane alıyorum 1 tane yeterli mi? 2 mi alsam ya da? sigara da içiyorum maalesef :(

Sen güzel duşun güzel olsun sigarayı hemen bırakmalisin ben de Dr um bu arada folbiol 5 mg alıyorsan günde 1 kez, folic plus ise günde 3 tane alacaksın.

greenmoon çok teşekkür ederim çok sağol bende folic plus vardı folic plus with calcium&vitamin D ben 1 tane alıyordum o zaman 3 alıyım artık... adet tarihim 17 si o günü geçer geçmez tekrar gideceğim birde uzmana gideyim çünkü ben de hep demir eksikliği oluyo belki demir de verir... benim için dua edin

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... Allah sizin de bebeklerinize uzun güzel ve sağlıklı ömürler nasip etsin:) fakat bende karnımda ve kasıklarımda ağrı var biraz, sanki regl olacakmışım gibi umarım bu ağrılar normaldir :( bir de gebelikte uyku olur derler ama ben de tam tersi hiç uyuyamıyorum gariplik yok değil mi?

herkeste uyku olacak diye birşey yok canım korkma:)
kasıklardaki ağrı da normal,bebeğin tutunma aşamasında olabiliyor adet öncesi ağrı gibi ağrılar..

greenmoon çok teşekkür ederim çok sağol bende folic plus vardı folic plus with calcium&vitamin D ben 1 tane alıyordum o zaman 3 alıyım artık... adet tarihim 17 si o günü geçer geçmez tekrar gideceğim birde uzmana gideyim çünkü ben de hep demir eksikliği oluyo belki demir de verir... benim için dua edin

yahu ne demek bende 3 tane alayım diyorsun... !! doktormusunuz yaaa cok kızıyorum boyle şeylere... sen doktorunun söyledığı miktarda alıcaksın ilaçlarını onun bunun soyledığı miktarda deil !!!

Back