Yardımcı olursanız sevinirim

yardmcolun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
4
0
24
13 ü Regl günüm 11 inde sürtünme yolu ile ilişkiye girdim. 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım 13 ü olan reglim 17 sinde oldu 1 ay geçti bugün 22 si göğüs uçlarım ağrıyor karnıma ağrı giriyor ama kesintili bi ağrıyor bi ağrımıyor son 8 saattir karnım ağrımıyor ama göğüs uçlarıma basınca ağrıyor yardımcı olurmusunuz Regl ağrısımıdır stresede girdim

13 ü Regl günüm 11 inde sürtünme yolu ile ilişkiye girdim. 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım 13 ü olan reglim 17 sinde oldu 1 ay geçti bugün 22 si göğüs uçlarım ağrıyor karnıma ağrı giriyor ama kesintili bi ağrıyor bi ağrımıyor son 8 saattir karnım ağrımıyor ama göğüs uçlarıma basınca ağrıyor yardımcı olurmusunuz Regl ağrısımıdır stresede girdim
O ilac adet gecıkmesı yapıyor 1hafta da sürebılır endişelenme hamılelık degıldır mumkun olamaz ztn gercı olamaz demeyım olan da olabilir ama bu çok istisna olacak bir durum bir kadının adetliyken hamile kalması ne kadar zorsa bu ihtimal de o kadar zor yani geciktirici ilaçlar maalesef adet gecikmesi yapıyor ben on gün yapmıştı hatırlıyorum da 3.04 yıl öncesinde hatta ben de şüphelendim korktum test verdim test verdiğim gibi adet olmuştum 2 saat daha beklesemişim zaten gitmeye gerek kalmıyormuş ama sen rahat ol adet belirtileri bunlar gebe olmadığını düşündüğüm için söylüyorum tabi bunlar gebelik belirtisi de olabiliyor ama sürtünme yoluyla çok zor bir ihtimal tabii bir mucize olmazsa ama âdetin gecikmiş bir test yap istersen için rahat olsun ama kaset al

Adet gününden iki gün önce yaşadım ilişkiyi siz adet günü demişsiniz sanırım tekrar yazarsanız çok sevinirim bir de sonda kaset demişsiniz o nedir şimdiden teşekkürler bu geciktirme olayı 1 ay sonra ki Regl döneminde de gecikti ondan endişelendim yukarda tarihleri belirtili şekilde vermiştim siz yaşamışsınız bu durumu sizden ricam dikkatlice okuyup tekrar yazabilirmisiniz çok teşekkür ederim… <3

Adet gününden iki gün önce yaşadım ilişkiyi siz adet günü demişsiniz sanırım tekrar yazarsanız çok sevinirim bir de sonda kaset demişsiniz o nedir şimdiden teşekkürler bu geciktirme olayı 1 ay sonra ki Regl döneminde de gecikti ondan endişelendim yukarda tarihleri belirtili şekilde vermiştim siz yaşamışsınız bu durumu sizden ricam dikkatlice okuyup tekrar yazabilirmisiniz çok teşekkür ederim… <3

Kaset testten bahsetmiştim eğer şüphen varsa mutlaka onu denemelisin ama bence için rahat olsun yoktur o ilaç biraz etki yapabiliyor çok rahat on gün geçebilir bu şekilde on günden fazla sürerse mutlaka doktora görün ama için rahat etmesi için de bir tane gebelik testi yapabilirsin Bir de şu an strese de falan giriyorsun ya etkisi de oluyor o yüzden rahat ol yoktur bence ama kullanma cok o ilacı istisna olarak belki kullanabilirsin ama ilerleyen zamanlarda belki sıkıntı çıkarabilir sana o yüzden fazla kullanma🙏

ekim ayı mı bu bahsettıgın? ılıskıden hadı max 20 gun sonra gebelık testınde cıkar zaten. yap bı test.

X