Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olursanız çoksevinirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bbbkkkkkrrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
11
2
27
Merhaba daha önce başına gelen var mı diye merak ediyorum 3 aydır evliyim Bebek düşüncemiz yoktu adetlerimde ya 3 gün öne atar yada 1-2 gün gecikir. En son 10 Eylül’de adet oldum şuan 10 gün geçiyor hala adet olmadım adet zamanıma 4 gün kala kahverengi lekelenme gördüm sonrasında doktora gittim beta 2 çıktı test yaptım negatif. Adet belirtilerini yaşadım bitti sadece bel ağrısı ve kasıkta arada kramp gibi oluyor bugün tekrar beta verdim 0.1 çıktı bu 2 gündürde Beyaz akıntı yaşıyorum böyle bir durum başına gelen var mı tavsiyeleriniz nelerdir

Negatif başka birşeyden adet gecikmesi yaşamış olabilirsiniz

Beklenen adet tarihinden 4 gün önce gördüğünuz yerleşme olabilir ama Gecikme çok fazla ve beta pozitif değil muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız

0.1 çıkmış, bu değerle hamile olamazsınız. kist, stres veya başka birşey adetinizi geciktirmiş olabilir bir doktora görünün.

Merhaba kızlar lütfen bana da cevap verirmisiniz. 4 aylık evliyim. Yumurtlama zamanımda ilk defa çocuk yapmayı denedik. İlişkiden 11 gün geçti dün evde test yaptım negatif çıktı. Bu sabah uyandığımda vajinamda sürekli yanma ve kaşıntı vardı sürekli tuvalete gidiyorum ve bir iki damla çişimi yapıp çıkıyorum. Adetime 3 gün kaldı. Ama daha öncesinde hiç böyle birşey yaşamadım. Göğüslerim hassaslaştı. Ve ilişkiden 3-4 gün sonrasında kaşık agrılarım başladı. Sizce hamile olabilir miyim?

Enfeksiyonu tanımlıyor anlattığınız belirtiler gebelik için bişey diyemicem yanma kaşıntı bikaç damla idrar yapabilme hepsi Enfeksiyon habercisi.

Çok üzüldüm. Bebek yerleştiği için olamaz mı sizce ?
İki gebelik geçirdim bir sürü hamile okudum böyle bir belirti ne gördüm ne de duydum ama hem enfeksiyon hem de gebelik te olabilir siz muhakkak enfeksiyona baktırın. Gebelik içinde adet günü kan verin yahut idrar testi yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…