• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olursanız çok sevinirim :(:(

black_catt

`кαуιρ ¢єη&#
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
245
2
318
35
Sakarya
merhabalar doğru bölüme mi yazıyorum bilemiyorum kızlar ama acilen yardıma ihtiyacım var:(
17 temmuzda düğün ve ertesi gün antalyaya tatile gideceğiz:( oralarda selülitli dolaşmamak için (malum turistler, kıskancımda :) ) acil yardımınıza ihtiyacım var.
geçen hafta termal şort+tuz, bu hafta da cellules vakum ve xtragel krem aldım fakat ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. şu kalan zamanımda hangisi en çabuk inceltir acaba?
sorunum şu: selülit var ortaya yakın derecede ondan ayrı bi de basenlerimde yanlara doğru genişleme var biraz:( inceltmem lazım. kollarda ve bacaklarda da biraz kalınlık var. ben bunların tümünü nasıl hangisiyle inceltebilirim ki :S hadi kolları bacakları geçtim de bari şu basenlere çare bulsam:(
termal şort+tuz u 1 haftadır kullanıyorum, diğerlerini bu hafta aldım daha başlamadım. termal şort güzel, spor yapınca iyi geliyor. iyi terletiyor. 1 haftadır yürüyüş yapıyorum yarım saat, çok iyi geldi pürüzsüzleştiriyor falan ama uzun vadede yarar sağlayan bişey bu sanırım. benim zamanım çok kısa. 1.5 ay :S
diyorumki cellules vakum selülitleri çekip inceltmede yarar sağlar heralde ama ondan da korkuyorum:S ya morarma yaparsa kılcal damarlara zarar verirse :( böyle bişey olur mu kızlar :S yada bunu önlemek için bi yağ ile beraber mi bu vakumu kullanmam lazım :S
xtragel de krem sonuçta çok da kesin çözüm diye düşünemiyorum ama belki vakumun ardından onu sürmek falan etkili olur diyorum:S
kafam çok karışık:( bütün sene içtiğim nescafeler yediğim tostları şimdi nasıl yok etmeli :) bu saydığım şeylerden kullanıp 1 ay kadar kısa sürede baya etkisini gören varsa ne olur cevaplasın. kızlaaar gerçekten bi akla ihtiyacım var :(:(

Back