Canım suyu ayarlamak için derece yardımı alabilirsin bebek mağazalarında satılıyor. En iyisini yapıyorsun su ve pamukla silmekle birde tavsiyem bezini çiş yapıncada değiştir altında bekletiyorsan pişik yapar. Pişik kremini her bez değişiminde sürebilirsin. Bez alerjisi içinde birdahaki paketi başka bir marka alıp deneyebilirsinGüzel anneler henuz cok acemiyim hala bocaliyorum oglumla ilgilenirken birde yanliz bakiyorum tek basima birçok konuda yetersiz kaldigimi dusunuyorum o yuzden sizlere birkac sey danismak fikir almak istedim
Oncelikle banyo suyunu nasil ayarliyorsunuz ? Sanki banyo yaptirirken elleri morariyor gibi geliyor usudugu icin ama ben dirsekle kontrol ettigimde ılık oluyor ölçülu ayarlama sansim varmi suyu emin olmak icin.
Altinida degistirirken pamuk ve suyla siliyorum birde zeytinyagi suruyorum aradada mustela pisik kremi kullaniyorum ama pisik oldu soyuldu resmen derisi yavrumun bezimi degistirmem lazim?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Teşekkur ederimCanım suyu ayarlamak için derece yardımı alabilirsin bebek mağazalarında satılıyor. En iyisini yapıyorsun su ve pamukla silmekle birde tavsiyem bezini çiş yapıncada değiştir altında bekletiyorsan pişik yapar. Pişik kremini her bez değişiminde sürebilirsin. Bez alerjisi içinde birdahaki paketi başka bir marka alıp deneyebilirsin
Her şeyi yazmışsınız zatenCanım suyu ayarlamak için derece yardımı alabilirsin bebek mağazalarında satılıyor. En iyisini yapıyorsun su ve pamukla silmekle birde tavsiyem bezini çiş yapıncada değiştir altında bekletiyorsan pişik yapar. Pişik kremini her bez değişiminde sürebilirsin. Bez alerjisi içinde birdahaki paketi başka bir marka alıp deneyebilirsin
Evet olabilir bunu hiç düşünemedim büyükler her alt alışta zeytinyagiyla sil deyince devamli onu kullandimHer şeyi yazmışsınız zatenşunu eklemek isterim zeytinyağının içindeki asit de etkilemiş olabilir. Belki bir süre sadece pişik kremi ile deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?