• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.699
En iyi cevaplar
1
3.971
83
Güzel anneler henuz cok acemiyim hala bocaliyorum oglumla ilgilenirken birde yanliz bakiyorum tek basima birçok konuda yetersiz kaldigimi dusunuyorum o yuzden sizlere birkac sey danismak fikir almak istedim
Oncelikle banyo suyunu nasil ayarliyorsunuz ? Sanki banyo yaptirirken elleri morariyor gibi geliyor usudugu icin ama ben dirsekle kontrol ettigimde ılık oluyor ölçülu ayarlama sansim varmi suyu emin olmak icin.
Altinida degistirirken pamuk ve suyla siliyorum birde zeytinyagi suruyorum aradada mustela pisik kremi kullaniyorum ama pisik oldu soyuldu resmen derisi yavrumun bezimi degistirmem lazim?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim

Güzel anneler henuz cok acemiyim hala bocaliyorum oglumla ilgilenirken birde yanliz bakiyorum tek basima birçok konuda yetersiz kaldigimi dusunuyorum o yuzden sizlere birkac sey danismak fikir almak istedim
Oncelikle banyo suyunu nasil ayarliyorsunuz ? Sanki banyo yaptirirken elleri morariyor gibi geliyor usudugu icin ama ben dirsekle kontrol ettigimde ılık oluyor ölçülu ayarlama sansim varmi suyu emin olmak icin.
Altinida degistirirken pamuk ve suyla siliyorum birde zeytinyagi suruyorum aradada mustela pisik kremi kullaniyorum ama pisik oldu soyuldu resmen derisi yavrumun bezimi degistirmem lazim?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkur ederim
Canım suyu ayarlamak için derece yardımı alabilirsin bebek mağazalarında satılıyor. En iyisini yapıyorsun su ve pamukla silmekle birde tavsiyem bezini çiş yapıncada değiştir altında bekletiyorsan pişik yapar. Pişik kremini her bez değişiminde sürebilirsin. Bez alerjisi içinde birdahaki paketi başka bir marka alıp deneyebilirsin 🥰

Canım suyu ayarlamak için derece yardımı alabilirsin bebek mağazalarında satılıyor. En iyisini yapıyorsun su ve pamukla silmekle birde tavsiyem bezini çiş yapıncada değiştir altında bekletiyorsan pişik yapar. Pişik kremini her bez değişiminde sürebilirsin. Bez alerjisi içinde birdahaki paketi başka bir marka alıp deneyebilirsin 🥰
Teşekkur ederim 💜

Her şeyi yazmışsınız zaten😍 şunu eklemek isterim zeytinyağının içindeki asit de etkilemiş olabilir. Belki bir süre sadece pişik kremi ile deneyebilirsin.

Zeytinyağının asit oranı olduğu için kullanmayın bence

Anneliğiniz hayırlı olsun, evladınız hep yanınızda olsun ♥️
Pamuk ve su en doğrusu. Zeytinyağını cezvede biraz ılıtın gazını alın daha iyi olur 😍
Su konusunda içiniz rahat değilse derece yardımı alabilirsiniz.
Pişikler devam ederse bezi değiştirmeyi deneyin, bizde işe yaramıştı

Arkadaşların dediği gibi zeytinyağı etkilemiş olabilir. Pişik eğer geçmediyse hematen ya da sudocem gibi geçirici özellikli bir krem kullanın. Pişik geçtikten sonrra da koruma özellikli pişik kremi kullanabilirsiniz(mustella daha çok koruma özelliklidir). Bir de her bez değişiminde mutlaka kurulayın ya da biraz bekleyin hava alsın pamukla silince ıslak mı kalıyor acaba?
Su için e bebekte su termometresi satılıyor

Merhaba bebeginiz sağlıkla büyüsün. 2 cocuk annesi olarak cevap vereyim. banyo suyu sıcaklığını dirseğinizle gayet iyi ayarliyorsunuzdur. Doğrusu bu. İçiniz rahat olsun.
Morarma konusunda ise kızımı dik vaziyette kucağımızda tuttugumuzda bacakları ve ayakları morardigini farkettik doktora götürdük. Daha bebek olduğu için kan dolaşımı çabuk olamıyor o yüzden oluyor dedi doktor. Ayrıca beyaz tenli olduğu için daha çok belli oluyormuş.

Her şeyi yazmışsınız zaten😍 şunu eklemek isterim zeytinyağının içindeki asit de etkilemiş olabilir. Belki bir süre sadece pişik kremi ile deneyebilirsin.
Evet olabilir bunu hiç düşünemedim büyükler her alt alışta zeytinyagiyla sil deyince devamli onu kullandim

Merhaba yeni anne bebeğini sağlıkla büyüt. banyo suyu için derece kullanmıştım ben. bir de bebeği yıkarken su döküp başka bir iş için ara veriyorsan üşür, önce vücut en son baş yıka bebekler başlarından üşür. zeytin yağ asit oranı fazla olduğu için tahriş etmiş olabilir eğer geçmiyorsa mutlaka cildiyeye götür pişik tedavi olmazsa mantara döner ben 4-5 defa yaşadım. mümkünse pişiği geçene kadar poposunu günde 3 defa yıka. pamuk ve su ile silmek doğru bir davranış pişiği önlemek için mustela güzel ama olduktan sonra mustela değil tedavi edici bir krem lazım.
sağlıkla sevgiyle büyüt bebeğini.

Back