Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dikmende, dikmen vadisini biliyor musunuz? Ya da hakimevini falan? Kizilaydan binerseniz dikmen, Sokullu, keklik, Atatürk sitesi dolmuşları geçer. Ama dediğim gibi kendiniz bî bakın
Tamam çok teşekkür ediyorum. Hakimevine dışarıdan kişiler girebiliyor mu? Yargıtayla, hukukla ilgisi olmayanlar?

Evet kutlayacağız. Fakat nasıl ve nerede kutlayacağız bilmiyorum gerçekten. O yüzden sizden tavsiye almanın en iyisi olacağını düşündüm.

yani ikinizin de d.günü ise bence hesabı paylaşmalısınız. zaten hediye de almışsınız.
mesela çok çok yakın bir arkadaşımla d.günlerimizi hep aynı restoranda kutalarız. ama yemeklerimizi kendimiz öderiz, pastayı d.günü olmayan kişi öder sadece.
ki sizin ikinizin ki birdenmiş. bende yüklenmeyin tüm hesabı.

"Yarısını ben ödeyim, yarısını sen ödersin" gibi bir şey dediğimde ayıp olmaz mı?

"Yarısını ben ödeyim, yarısını sen ödersin" gibi bir şey dediğimde ayıp olmaz mı? Bu arada bu bilgi bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama kendisi erkek.

ben hesabı illa erkek ödesinci olmadığımdan erkek-kadın farketmez bence :)
ama arkadaş mısınız yoksa flörtöz birşey mi ? yani bu değiştirebilir.
illa önden söylemen gerekmez ki, hesap gelince yarısını verirsin direkt, o da anlar.
zaten bu yüzden kesecekse iletişimi demek ki düzgün bir insan değilmiş.

Flört gibi diyebiliriz aslında. Fakat ilişkimiz iki üç yıl öncesine dayanıyor. Ödemeyi annemden ödünç aldığım kartla yapacağım. "Yarısını buradan ben vereyim" desem uygunsuz mu olur sizce?

Yıllar önce konur sokakta ezgi kafe vardı. Hala duruyor mu bilmem artık ankarada değilim. Birkaç arkadaşımın doğumgününü orada kutlamıştık çok samimi bi ortamı vardı ankara- doğumgünü vs diyince aklıma ilk orası geldi :)) konurdaki diğer kafeler de uygundu diye hatırlıyorum bakabilirsiniz.

Hepsini ödemek bütçemi baya aşar çünkü. Çünkü annem "bu ay çok harcamamız oldu, temkinli para harca" diye uyarıda bulundu bana.

Ezgi Cafeyi not aldım şimdi, çok teşekkür ediyorum. Hatta arkadaşımla konura gittiğimizde diğer mekanlara da bakarız, belki içimize sinen başka bir mekan da olabilir.

Flört gibi diyebiliriz aslında. Fakat ilişkimiz iki üç yıl öncesine dayanıyor. Ödemeyi annemden ödünç aldığım kartla yapacağım. "Yarısını buradan ben vereyim" desem uygunsuz mu olur sizce?

yooo
direkt kartı garsona uzatıp yarısını buradan alın de hatta. çocuğa hiç deme birşey. uygunsuz olmaz bu halde bence.
ben olsam öyle yapardım :)

Uygunsuz bulacaksa
Zaten doğru insan degilddir

Ezgi Cafeyi not aldım şimdi, çok teşekkür ediyorum. Hatta arkadaşımla konura gittiğimizde diğer mekanlara da bakarız, belki içimize sinen başka bir mekan da olabilir.
Bence de öyle yapabilirsiniz. Uygun bir yerler olsun dediğiniz için ilk aklıma Konur geldi beni öğrenci bütçesiyle zorlayan mekanlar olmuyordu ama şimdi o sokakta mekanlar nasıldır hiç bilemiyorum.. Mesela artık Ezgide o eski samimi ortam kalmamış olabilir ://

Eğer Ezgi'ye gidersek güncel halini sizinle mutlaka paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…