- 5 Ocak 2021
- 34
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Erenler0425
-
Öyle çok insan var düşük sonrası hemen hamile kalan nedense düşük yapanların 2.bebekleri daha sağlıklı oluyor ve tutunuyor inşallah senin de bebiş vardırDusuk sonrasi adet gormedn hamile kalan var mi aranizda 20 gun once dusuk yaptim son 2 gundur hamileymisim gibi belirtilerim var belim cok agiriyor ve dusukten sonra sonen gosuslerim tekrar dolgunlasmaya basladi sağ göğsumdede hafif hasasiyet agri var akintimde bembeyaz sut kesigi gibi bilgisi olan cvp verebilirmi rica etsem
Valla bende şaştim kaldim bilmiyorum ki insallah vardir rabbim hayirliyla nsip etsin insallahÖyle çok insan var düşük sonrası hemen hamile kalan nedense düşük yapanların 2.bebekleri daha sağlıklı oluyor ve tutunuyor inşallah senin de bebiş vardır
Aynı sorunun cevabını bende arıyorum akıntım var yoğun 42 gün oldu kanamam olduğundan beriDusuk sonrasi adet gormedn hamile kalan var mi aranizda 20 gun once dusuk yaptim son 2 gundur hamileymisim gibi belirtilerim var belim cok agiriyor ve dusukten sonra sonen gosuslerim tekrar dolgunlasmaya basladi sağ göğsumdede hafif hasasiyet agri var akintimde bembeyaz sut kesigi gibi bilgisi olan cvp verebilirmi rica etsem
Test yapmadiniz miAynı sorunun cevabını bende arıyorum akıntım var yoğun 42 gün oldu kanamam olduğundan beri
Gelebelik belirtisi var mi sizdeTest yapmadiniz mi
Yaptım maalesef bu sabah negatifTest yapmadiniz mi
Bi hastaneye gitseydinz nedn boyle oldu diyeYaptım maalesef bu sabah negatif
Randevu aldım canım pazartesi için bakalım belli olur inşallahBi hastaneye gitseydinz nedn boyle oldu diye
Hastaneden sonra bnide bilgilendirirmisinz rica etsem bnde sisinle ayni durumdayim daRandevu aldım canım pazartesi için bakalım belli olur inşallah
Tabiki canım merak etme sen test yaptın mı evde hiçHastaneden sonra bnide bilgilendirirmisinz rica etsem bnde sisinle ayni durumdayim da
Yok yapmadim 3 gun sonra normal sartlarda adet olmam lazim bnde gunumu bekliyorum hayrliayla sen bi hastaneye git baklim dktor ne dicm olmaz sa bnde gidicm rabbim hrlisini nsip etsn inslhTabiki canım merak etme sen test yaptın mı evde hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?