yardimci olurmusunuzzzz :(

ilayda36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
2
0
1
27
sevgilimle adet bitimimden 4 5 gün sonra iliskiye girdik ama icime bosalmadi cikarip bacagima bosaldi ama adetim 3 gün gecikti adet sancim oluyo ara ara adet belirtilerim var beyaz akinti geliyo sivilcelerimde cogaldi ama adet olmadim hamilelik ihtimali var mi cok korkuyorum stresten uyuyamiyorum geceleri nolur bi yardim edin :(

Tamam iliskiye giriyorsunuzda bekarken neden korunma geregi duymuyorsunuz?bacagina bosaldiysa hamilelik ihtimali olamaz tabikide

Ahh keşke öyle kolay hamile kalınabilse.. öyle olsaydı şimdiye kucağımda bebeğim olurdu ama nerdeeee..
Yani değilsindir büyük ihtimal ama böyle zevklere kapılıpta hata yapmayın.. Sonra çok pişman olursunuz..

Tamam iliskiye giriyorsunuzda bekarken neden korunma geregi duymuyorsunuz?bacagina bosaldiysa hamilelik ihtimali olamaz tabikide
boşalmadan da hamile kalınabilir zevk suyu adı verilen şey sayesinde

konu sahibi cinsellik yaşıyorsan korunma yöntemlerini iyice araştır da kürtaj olma bir de.

Canim konuyu görünce destek olmak istedim. Bunu kendine takıntı haline getirme sakin en kisa surede git kan testini yaptir için rahat etsin. Bende senin gibiydim hatta hala senin gibiyim. Benim olaydan 1 ay geçti 4 kere kan testi yaptim yok ultrasonda bakıldı yok ama bu korku bende psikolojik travma yarattı şu an ilaç desteği ile psikolojik tedavi görüyorum. sen sen ol takıntı haline gelmeden git testini yap rahatla. Bu çok düşük bir ihtimal her sitede okuduğuma göre. Allah yardimcin olsun

Yüksek olasılıktahamile değilsin ama içini rahatlatmak için bi gebelik testi yap ve bundan sonraki ilişkilerinde bebek istemiyorsan mutlaka korunmalısın çünkü içine boşalmasa dahi ilişki sırasında gelen suyun içerisinde yüzde 40 oranında sperm var imiş. Bilginize

Back