S ssserpil Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2010 5 0 36 Ankara 11 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ssserpil #1 arkadaşlar bnm tırnaklarım yamuk ben manikür yaptırmak istiyorum fakat daha önce hiç yaptırmadım kendimde yapamıyorum kanıyor.. ama yamuk olduğu için kuaföre gitmeye de utanıyorum.sizce ne yapmalıyım? teşekkürler..
arkadaşlar bnm tırnaklarım yamuk ben manikür yaptırmak istiyorum fakat daha önce hiç yaptırmadım kendimde yapamıyorum kanıyor.. ama yamuk olduğu için kuaföre gitmeye de utanıyorum.sizce ne yapmalıyım? teşekkürler..
kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 398 Diğer 11 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ssserpil #2 bence utanmamalisin onlarin isi o zaten yamuk olani düzeltmek düzgün olsa ne diye gidesinki
S ssserpil Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2010 5 0 36 Ankara 12 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ssserpil #3 maniküre giderken tırnaklar uzunmu olmalı kısaykende gidilirmi?
kiskivrak mutluluk çok yakın Kayıtlı Üye 22 Haziran 2007 3.523 2.320 398 Diğer 12 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ssserpil #4 kisaykende gidilir tirnaklarin törpülenmez ama fazla etlerin kesilir tirnakalrin cilalanir falan filan
kisaykende gidilir tirnaklarin törpülenmez ama fazla etlerin kesilir tirnakalrin cilalanir falan filan
kullaniciismi Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Eylül 2010 145 1 46 Ankara 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ssserpil #5 ne utanması ya. sakın utanma. onlar çirkinliğe güzelliğe bakmıyor. gıcık oldukları bişey varsa o da müşterinin kabalığı,şımarıklığı.. onların işi o.
ne utanması ya. sakın utanma. onlar çirkinliğe güzelliğe bakmıyor. gıcık oldukları bişey varsa o da müşterinin kabalığı,şımarıklığı.. onların işi o.
shewish Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2010 105 2 116 İstanbul 23 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ssserpil #6 utanılcak bişi yokki sonuçta maniküre gidenlerde tırnaklarının daha düzgün olması için gider. brnce gitmelisn:)
utanılcak bişi yokki sonuçta maniküre gidenlerde tırnaklarının daha düzgün olması için gider. brnce gitmelisn:)