How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yardımcı olurmusunuz

su ihtiyacını mamadan karşılıyordur bebeğin benim kızımda hiç su içmezdi mama ağırlıklı beslenirken
ek gıdalarınız fazlalaştığında kendiliklerinden su içmeye başlıyorlar merak etme..

evet benim kızımda pek içmezdi şimdi içmeye başladı özellikle gece muhallebisi verirken çok içiyor deneyebilirsin

su içmekte gerçekten zorlanıyorlar...bir dilim elmayı bir çay bardağı su ile kaynat yani komposto gibi ,biraz aromalı olur ..arkadaşım denedi sonuç aldı

benim kızımda 6,50alıkken içmeye başladı gece muhallabisi verirtken arada su ver işe yarıyor.alışır merak etme

benim 10 aylık kuzenim de 2 haftaya kadar asla su içmezdi,şimdi ihtiyacı olduğu için kendi kendine içmeye başladı...dktorunuz bir sorun görmediyse merak etmeyin bi problem yktur...

slm arkadaşlar bebeğim 6 aylık 4 aydır mama ile besleniyor ama su içiremiyorum ne yapabilirim?

merhaba arkadasim su icmiyosa gerek yok vermene. benim kizimda icmiyodu ben meyvasuyu veriyodu mesala elma sikarak suyunu cikarim bicay kasigi veriyodum cok olmamak sartiyla. sende bi dene sevgiler.

Back