Yardımcı olurmusunuz

yaniben0

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
80
14
25
Merhaba hanımlar geçen hafta hamile olduğumu öğrenmiştim kadın doğuma gittim vajinadan muayene etti kese oluşmaya başlamış demişti bu hafta için tekrar gel demişti bugün tekrar gittim karından ultrasona baktı sadece kese gözüktü sınırda dedi cuma günü tekrar gel dedi içim içimi yiyor acaba boş gebelik mi daha önce başına gelen var mı son adet tarihim 17 Ekim 5 haftalık gebe olmam lazım

Merhaba hanımlar geçen hafta hamile olduğumu öğrenmiştim kadın doğuma gittim vajinadan muayene etti kese oluşmaya başlamış demişti bu hafta için tekrar gel demişti bugün tekrar gittim karından ultrasona baktı sadece kese gözüktü sınırda dedi cuma günü tekrar gel dedi içim içimi yiyor acaba boş gebelik mi daha önce başına gelen var mı son adet tarihim 17 Ekim 5 haftalık gebe olmam lazım
Net olmayan hiçbir şey için sakın kendini üzme çünkü şu an stres hormonuyla çok sıkıntı yaşayacağım bir dönemdesin her şeyi akışına bırak en güzelini düşün en hayırlısını iste bunlar hepimizin başına geldi ben 5 haftalık 6 haftalık gebeyken boş kese dendi kürtaj tarihi verildi ve ben aynı gün gittiğim başka bir hastanede Özel hastanede bebeğinin kalp atışlarını duydum yani cihazın farklılığı hekimin tecrübesi çok küçük bir şey o an kesenin neresinde olduğu tahmin net belli olmayabiliyor birçok durum etkiliyor o yüzden sen sakın kendini üzme cuma günü git baktır yok mu Bir hafta sonra yine gidersin zaten sağlıklı bir gebelikse gözükür değilse zaten yoktur ama bence her şey yolunda kendini buna inandır motive ol mutlu ol çünkü bu süreç çok kıymetli burada yüzlerce kadın bu sürece yaşamak için bekliyor bunu unutma 🤍💜🤍💜🤍💜🤍

X