- 2 Ağustos 2017
- 70
- 23
- 26
- Konu Sahibi kokunhuzur45
Yumurtlama gununu degerlendirdik bugun 10.gun kan verdim 0.5 cikti erkenmi verdim yoksa hamile degilmiyim belirtiler fazlasiyla varken sok oldum sonuca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi sonucunuzu atar mısınız bende verdim bugün 2 çıktıYumurtlama gununu degerlendirdik bugun 10.gun kan verdim 0.5 cikti erkenmi verdim yoksa hamile degilmiyim belirtiler fazlasiyla varken sok oldum sonuca
Kan testi sonucunuzu atar mısınız bende verdim bugün 2 çıktı
Insallah yukselirBilemeyiz hamile misiniz değil misiniz sonuca göre değilsiniz. Regli gününüzü bekleyin tekrar test verirsiniz acele etmeyin
14 gun gecikmede cikardi diye biliyorum insallah yukselirOf benimde çok kafam karıştı reglim 14 gün gecikri bugün kan verdim eğer hamileysem zaten geç döllenme oldu geç yumurtladım çünkü referans aralığında ml yazıyor ama sonucun başında lt yazıyor
Yumurtlamadan beri kasik agrisi bel agrissi sag kasigim a kramplar hala daha batiyor birsey sanki 10.gunde kan verdim 0.5 cikti cok umutlanmistim sok oldumMerhaba bende 10 gun kala verdim yani persembe gunu cikmadi sanirim erkenddi dun kaset test yaptim silik cikti bugun aksam erken yaptim hemen cizgi cikti
Merhaba bende 10 gun kala verdim yani persembe gunu cikmadi sanirim erkenddi dun kaset test yaptim silik cikti bugun aksam erken yaptim hemen cizgi cikti
Bende erken gebelik yaptim cikmadi bugun kaset yaptim silik cikti kanda cikmayan idrarda hic cikamaz evde yapilan testler dogru gostermiyorBoyle sonuç
Insallah diledigin gibi olur rabbim hepimize hayirlisiyla nasip eder insallahKanda erkendi ama 3 gun falan geçti o nedenle cikabilir bnce
Ins hepimizin beklemek zor biraz herkesin gonlune göre olsun