Yardimci olurmusunuz

kokunhuzur45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
70
23
26
Yumurtlama gununu degerlendirdik bugun 10.gun kan verdim 0.5 cikti erkenmi verdim yoksa hamile degilmiyim belirtiler fazlasiyla varken sok oldum sonuca🤦‍♀️😒😒

Bilemeyiz hamile misiniz değil misiniz sonuca göre değilsiniz. Regli gününüzü bekleyin tekrar test verirsiniz acele etmeyin

Eklentiler

• Screenshot_20241102-184824.jpg
    Screenshot_20241102-184824.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 41
Of benimde çok kafam karıştı reglim 14 gün gecikri bugün kan verdim eğer hamileysem zaten geç döllenme oldu geç yumurtladım çünkü referans aralığında ml yazıyor ama sonucun başında lt yazıyor

Eklentiler

• IMG_1304.png
    IMG_1304.png
    74,1 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba bende 10 gun kala verdim yani persembe gunu cikmadi sanirim erkenddi dun kaset test yaptim silik cikti bugun aksam erken yaptim hemen cizgi cikti

Merhaba bende 10 gun kala verdim yani persembe gunu cikmadi sanirim erkenddi dun kaset test yaptim silik cikti bugun aksam erken yaptim hemen cizgi cikti
Yumurtlamadan beri kasik agrisi bel agrissi sag kasigim a kramplar hala daha batiyor birsey sanki 10.gunde kan verdim 0.5 cikti cok umutlanmistim 🤦‍♀️😒 sok oldum

Yani 10 gun vardi adete kan verdigim gun.simdi 7 gun var zaten o gun evde ki testlerde de cikmadi bugun ve dun cigiler belirmwye basladi

X