YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Prensesmargrit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
11
5
26
Kızlar 5+5 haftalığım beta hcg degerlerim anormal yükseliyor sizce normalmi bu durumu yaşayan hamile bayanlar varmı aydınlatırmısınız lütfen ?

Eklentiler

• F0784024-F7AE-4931-A5FB-90C76977CC53.png
    F0784024-F7AE-4931-A5FB-90C76977CC53.png
    222,6 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar 5+5 haftalığım beta hcg degerlerim anormal yükseliyor sizce normalmi bu durumu yaşayan hamile bayanlar varmı aydınlatırmısınız lütfen ?
Hayirli olsun doktora sordunuz mu hic doktor ne dedi? Normale gore dusuk ilerlemis biraz ama biz ne de olsa ezbere konuşuyoruz en iyi yorumu doktorunuz yapar moralinizi bozmayin bir sorun yoktur insallah.

Hayirli olsun doktora sordunuz mu hic doktor ne dedi? Normale gore dusuk ilerlemis biraz ama biz ne de olsa ezbere konuşuyoruz en iyi yorumu doktorunuz yapar moralinizi bozmayin bir sorun yoktur insallahs
Hayirli olsun doktora sordunuz mu hic doktor ne dedi? Normale gore dusuk ilerlemis biraz ama biz ne de olsa ezbere konuşuyoruz en iyi yorumu doktorunuz yapar moralinizi bozmayin bir sorun yoktur insallah.
Sooruyosunda sanki insan gibi cevap veriyolar vermiyolar malesef bnde endişe ediyorum

Aslında kan verdiğiniz günler değişik olmuş. 29 mayıs 70 desek 31 mayısta 140 gibi olmasi lazım desek 2 haziranda 280 olması gerekirdi. Ama bunlar yüzde yüz artış. Doktorlar yüzde 60i da normal kabul ediyor. Normal sayılabilir bence

Sizin için % 60 artışları hesapladım.
28 mayısta 74
30 mayısta 118
1 Haziranda 189
3 Haziranda 302 olması gerekiyormus
Sizinki biraz altında kalıyor

Gordu kizlar kimyasal gebelik gecirmisim haziran 7 de kanamam basladi sonra 2 ay ara verdik sonra korunmadim 8 ay snra hamile oldugumu ogrendim suan 8 + 5 gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin

X