- 4 Haziran 2022
- 11
- 5
- 26
- Konu Sahibi Prensesmargrit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun doktora sordunuz mu hic doktor ne dedi? Normale gore dusuk ilerlemis biraz ama biz ne de olsa ezbere konuşuyoruz en iyi yorumu doktorunuz yapar moralinizi bozmayin bir sorun yoktur insallah.Kızlar 5+5 haftalığım beta hcg degerlerim anormal yükseliyor sizce normalmi bu durumu yaşayan hamile bayanlar varmı aydınlatırmısınız lütfen ?
Hayirli olsun doktora sordunuz mu hic doktor ne dedi? Normale gore dusuk ilerlemis biraz ama biz ne de olsa ezbere konuşuyoruz en iyi yorumu doktorunuz yapar moralinizi bozmayin bir sorun yoktur insallahs
Sooruyosunda sanki insan gibi cevap veriyolar vermiyolar malesef bnde endişe ediyorumHayirli olsun doktora sordunuz mu hic doktor ne dedi? Normale gore dusuk ilerlemis biraz ama biz ne de olsa ezbere konuşuyoruz en iyi yorumu doktorunuz yapar moralinizi bozmayin bir sorun yoktur insallah.
Siz icinizi ferah tutun bir daha ne zaman cagirdilar kontrole?Sooruyosunda sanki insan gibi cevap veriyolar vermiyolar malesef bnde endişe ediyorum
Ayın 7snde gidicem işte inşallah güzel haberlerle dönerim ilk gebelik oldugu için merak başgösteriyoSiz icinizi ferah tutun bir daha ne zaman cagirdilar kontrole?
Normalmi yaniAslında kan verdiğiniz günler değişik olmuş. 29 mayıs 70 desek 31 mayısta 140 gibi olmasi lazım desek 2 haziranda 280 olması gerekirdi. Ama bunlar yüzde yüz artış. Doktorlar yüzde 60i da normal kabul ediyor. Normal sayılabilir bence
Yani ne demek buSizin için % 60 artışları hesapladım.
28 mayısta 74
30 mayısta 118
1 Haziranda 189
3 Haziranda 302 olması gerekiyormus
Sizinki biraz altında kalıyor
Değer biraz düşük artıyor eğer devletteki doktor tersse özelde bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim bı fikir alınYani ne demek bu
Doktor gördü mü sonuçlarıKızlar 5+5 haftalığım beta hcg degerlerim anormal yükseliyor sizce normalmi bu durumu yaşayan hamile bayanlar varmı aydınlatırmısınız lütfen ?
Evet canm trabzonluyumAaa cnm Trabzon lusun glipa
Merkez canm besirlide oturuyorum senAaa cnm Trabzon lusun glipa