- 29 Haziran 2020
- 176
- 29
- 28
- 30
- Konu Sahibi Bennnn00941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptır canım net olur sonucYardimci olurmusunuz sonuc boyle cikti
BENCe hamilesinYardimci olurmusunuz sonuc boyle cikti
Ins cnm 2 kez anne olcam insBENCe hamilesin![]()
Sağdalim kucağına al inşallahIns cnm 2 kez anne olcam ins
Ins ya offf valla tamda tasincamSağdalim kucağına al inşallah
Kendini yorma ablacım yavaş yavaş diz evini ağır kaldırma tecrübelisin zaten allah yardımcın olsunIns ya offf valla tamda tasincam![]()
Bence test arızalı yinede kan ver çünkü normal test dağılmaz bu hataliBENCe hamilesin![]()
Kan tammdd cnm naslda korkuyom sonucdan bi bilsen ayaklrm gtmyo kan vermeyeBence test arızalı yinede kan ver çünkü normal test dağılmaz bu hatali
Moralini bozmak istemiyorum bebeğim kusura bakma kirdiysam üzülme vardır belki de hani olumsuz dusunmeyelim sıkma güzel canını rabbim ne zaman nasip ederse bizim zorumuzla değil ya kaderimiz de ne yazıyorsa o bak yinede yarın bı kan ver bakalım belki güzel haberler alırız ben bı kaç gün önce öğrendim hamile olduğumuKan tammdd cnm naslda korkuyom sonucdan bi bilsen ayaklrm gtmyo kan vermeye![]()
Beklerim bebeğim bende dün sabah verdim bu sabah çıkarsa sonuç alacam inşallah ne kadarlık bakalimSonucumu buraya yazicam kan verince