Doğuma Hazırlık yardimci olurmusunuz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozum00

Rabbim ol der , olur
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
541
259
33
28
merhaba kizlar ben 27+2 haftalik gebeyim bi sorum olcak kahvaltidan sonra wc gittigim zaman beni ter basiyor ates basiyor bianda elim ayagim tutmuyor gibi oluyorum karnim tuhaf oluyor kusacak bayilcakmisim gibi oluyor kalbim cok hizli atiyor Hemen yere oturuyorum bi sure Sonra geciyor bu ara cok sık olmaya basladi ayni durumu yasayaniniz varmi yardimci olurmusunuz neden olabilir

merhaba kizlar ben 27+2 haftalik gebeyim bi sorum olcak kahvaltidan sonra wc gittigim zaman beni ter basiyor ates basiyor bianda elim ayagim tutmuyor gibi oluyorum karnim tuhaf oluyor kusacak bayilcakmisim gibi oluyor kalbim cok hizli atiyor Hemen yere oturuyorum bi sure Sonra geciyor bu ara cok sık olmaya basladi ayni durumu yasayaniniz varmi yardimci olurmusunuz neden olabilir
Tansiyonunuz mu düsüyor acaba ? Bende 12 haftalik hamileyim bende yemek yedikten sonra kalp atislari hizlaniyor midese hazimsizlik ve mide bulantisi oluyor doktoruma sordugumda normal demisti

benim smdiye kadar herhangi sıkntim olmadi agrm disinda ilk aylarda bas donmem bulantim oldu kusma falan hic yasamadim bu aralar bas donmem oluyor bide anlattigim oluyor tok karna tansiyon dusmesi yadda cikmasi yasanirmi dahal once basima gelmedi bilmiyorum bu arada cevap verdiginiz icin tesekkur ederim

Öncelikle tedirgin olmayın yemeklerden sonra nabız daha fazla artar bu hamile olmayanlarda da böyledir eğer kansızlık varsa bu durum sizi daha zorlayabilir. Bana tansiyon sorunu gibi geldi ve kansızlık varsa malum kanda ki oksijeni demir yaşıyor ve kansızlık varsa vücut hücrelere oksijen ulaştırmak için daha fazla efor harcar bu da çarpıntı yapar . Beslenmenizi duzenleyin kan değerlerinize baktırın ve gerekiyorsa takviye kullanın ihmal etmeyin. Zaten bebek büyüdükçe vücuttaki kan ihtiyaçi artar büyüyen Bebek damarlara baskı yapar zaman zaman oturma yatma pozisyonlarinizla kan akışını engelleyebilirsiniz buna dikkat edin

demir ilacim yeni bitti 1 haftadir kullanmiyorum sizing dediginiz gibi olabilir tesekkur ederim D dgdln

Yemek sonrası ise ve tansiyon oynamadı ise şekerin yükseliyordur. Ana öğünlerinden önce ara öğün yap canım, kan şekerin birden yükselmesin

Back
X