- 20 Temmuz 2017
- 605
- 496
- 23
18 ınde doktora gttm bebek ıstemıyle..bıkac gun once yumurtlamıssın dendi, kan testı v.s. ıstendı alttan muayene oldum.Yaşım bıraz buyuk oldugu ıcın endişeliyim ama gayet guzel bır sorunuz yok dendi, progesteron degeri iyiymiş adetin 25. gününe denk geliyor bu ölçümün yapılması,, fakat polip varmış patolojıye gonderıldı 2 haftaya sonuc alıcaz, anlamadıgım yumurtlamam 13 14 ocak olsa bıkacgun oncesi ama benim takıp için indirdiğim takvımde 8 ocak gösteriyordu o gunu degerlendırdım, başkada bişey olmadı cenazemız vardı takıp edemedim sonra..genelde 28 gunde bır dongum ama bat olmadım dün olmam gerekıordu, gunlerdır agrım var belımden, üşütmüş olsam cıkardı testten..kan testınde bişey cıkmadı hamilelik falan..
Forumu okuyrm adetten 3 5 gun önce öğrenenler var illaki, geç yumurtlama oldugunu dusunursem 8 ile 13 -14 arasında 5 -6 gün var hamile olma olsaılıgım varmı geç döllenme okuyrm anlayamadım, o gunlerde ilişki olmayınca olmazmı
Forumu okuyrm adetten 3 5 gun önce öğrenenler var illaki, geç yumurtlama oldugunu dusunursem 8 ile 13 -14 arasında 5 -6 gün var hamile olma olsaılıgım varmı geç döllenme okuyrm anlayamadım, o gunlerde ilişki olmayınca olmazmı