• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz?

Bigbear

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
553
202
23
25
Günaydın bayanlar. Öncelikle sizlere bir şey sormak istiyorum biri var ve içim bu aralar inanın hiç rahat değil, ve ben bu kişinin dökümanlarına bakmak istiyorum bakabileceğim bir uygulama ya da danışabileceğim bir operatör var mı?

Biraz daha açık yazar mısınız?bu biri sevgiliniz mi?aldattığını mi düşünüyorsunuz? Aklınızda en ufak bir şüphe varsa bitirin.şüphe sizi bitirmeden...

Biraz daha açık yazar mısınız?bu biri sevgiliniz mi?aldattığını mi düşünüyorsunuz? Aklınızda en ufak bir şüphe varsa bitirin.şüphe sizi bitirmeden...
Evet sevgilim askerde, ve kayıt hesabında bir kaç mesajlaşma gördüm numara yok sorduğumda ise abisiyle konuştuğunu söyledi fakat hala içimde bir his var.

Sevgilinmi kocanmi neye bakacaksin dokuman ne dokumani hadi ben anladim telefonda o telefon hangi operator mesela hem yardim istiyorsunuz hem lutufla derdinizi yaziyorsunuz Acik yazinki yardim alasiniz

Sevgilinmi kocanmi neye bakacaksin dokuman ne dokumani hadi ben anladim telefonda o telefon hangi operator mesela hem yardim istiyorsunuz hem lutufla derdinizi yaziyorsunuz Acik yazinki yardim alasiniz
Turkcell operatörü sevgilim, ama her şeyi tam görmek istiyorum napabilirim?

Evet sevgilim askerde, ve kayıt hesabında bir kaç mesajlaşma gördüm numara yok sorduğumda ise abisiyle konuştuğunu söyledi fakat hala içimde bir his var.

Bunu Nasıl sordun ona

Yani baktım, sana güvenmedim kiminle konuştun mu dedin

Askerdeki telefonundaki aşk mesajının bile mantıklı açıklaması vardır

Arkadaşı kartını takmıştır bunun kartı ilr kendi sevgilisine atmıştır vs vs

Lakin sizdeki bu güvensizlik ve bunu açıkça ona söylemeniz olmamış

Bunu Nasıl sordun ona

Yani baktım, sana güvenmedim kiminle konuştun mu dedin

Askerdeki telefonundaki aşk mesajının bile mantıklı açıklaması vardır

Arkadaşı kartını takmıştır bunun kartı ilr kendi sevgilisine atmıştır vs vs

Lakin sizdeki bu güvensizlik ve bunu açıkça ona söylemeniz olmamış
Hayır dedim ki bakiyene baktım ama benimle konuşmadığın an biri ile mesajlaşmışsın kim dedim abim yengem dedi. Ve ben abisiyle yengesine sordum hayır konuşmadık dedi şüphem bu yüzden.

Turkcell operatörü sevgilim, ama her şeyi tam görmek istiyorum napabilirim?
Ogrenemezsin yorma kendini ancak netten bakabilirsin ki ondada sifre lazim sifre sevgilinin numarasina gidiyor ayrica turlcll hem mail atiyor gecmise bakildi diye hem kisa msj hadi sifreden yirttin digerlerinden yakalanirsin
Ben evli hanimlarinda cok kurcalamasindan yana degilim ama hadi onlarda bir baglayici unsur var
Sevgililikte bu kadar denetim nedir yahu guvensizsen sal gitsin belliki ondan bi cacik olmaz

Ogrenemezsin yorma kendini ancak netten bakabilirsin ki ondada sifre lazim sifre sevgilinin numarasina gidiyor ayrica turlcll hem mail atiyor gecmise bakildi diye hem kisa msj hadi sifreden yirttin digerlerinden yakalanirsin
Ben evli hanimlarinda cok kurcalamasindan yana degilim ama hadi onlarda bir baglayici unsur var
Sevgililikte bu kadar denetim nedir yahu guvensizsen sal gitsin belliki ondan bi cacik olmaz
Turkcell şifresini bana yolladı baktım internet üzerinden ama dökümana bakınca sadece saati gösterdi numara gözükmüyo bile

Turkcell şifresini bana yolladı baktım internet üzerinden ama dökümana bakınca sadece saati gösterdi numara gözükmüyo bile
Offf yillardir yaziyorum su forumda kullandiginiz her oparator kisisel haklarin korunmasi ilkesini size taahhut eder yani sevgilinide korur konustugu karsi numaralarida oyle hemen hop diye gecmis dokum vermez ana numaranin ilk 3 rakamini verir (532 267 xxxxseklinde)sevgilin bizzat acik dokum isterse talep ederse alirveya polis savcilik kanaliyla talep edildiginde tam numara gosterimi verir
Adamin isi gucu yok aksama kadar merakli milletimiz icin tazminatmi odeyecek
3.kisi olarak sen alamazsin goremezsin ayrica numaranin ilk 3rakamina bakinca abimi yengemi anlamiyormusunuz bence anlarsiniz

Son düzenleme:
Başkasının görüşme dökümüne bakmak özel hayatın gizliliği ihlalidir ve suçtur.

Back
X