• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz lütfen

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
34
Balıkesir
Merhaba ben 1bucuk senelik evli bir bayanım eşimle hiç korunmadik cocuk istiyoruz fakat hala birsey yok bana tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmam gerek iliskiden sonra kalkma dediler ayaklarını kaldır dediler hepsini denedik anne olmak istiyorum yardım edin lütfen

merhaba.arkadasonda dedigi gibi doktora gitmen lazim.ama sunu da tavsiye edeyim..ayak kaldirmak falan hikaye.ben 5aylik evliyim.ilk uc ay bende ayagimi kaldirirdim ama hamile kalmadim.4cu ay kaldirmadim ayak falan ve hamile kaldim.birtek sunu soyleye bilirim.iliskiden sonra ayaga kalkma.tuvalete sakin gitme.yikanma.iliskiden sonra duz uzan saga sola donme.ve iliskini hamile kalmak icin yasama.sadece zevk almana bak.ve dusunmemeye calis biliyorum zor ama kafana takma.Allah yardimcin olsun.hayirli haberlerini bekliyoruz.insAllah tez vakitte hamisler sirasina gecersin

merhaba.arkadasonda dedigi gibi doktora gitmen lazim.ama sunu da tavsiye edeyim..ayak kaldirmak falan hikaye.ben 5aylik evliyim.ilk uc ay bende ayagimi kaldirirdim ama hamile kalmadim.4cu ay kaldirmadim ayak falan ve hamile kaldim.birtek sunu soyleye bilirim.iliskiden sonra ayaga kalkma.tuvalete sakin gitme.yikanma.iliskiden sonra duz uzan saga sola donme.ve iliskini hamile kalmak icin yasama.sadece zevk almana bak.ve dusunmemeye calis biliyorum zor ama kafana takma.Allah yardimcin olsun.hayirli haberlerini bekliyoruz.insAllah tez vakitte hamisler sirasina gecersin

Kesınlıkle dedıklerıne katılıyorum canım bende yataktsn kalkma ayaklarını kaldıf dedıklerınde hepsını yapmıstım ama o ay hamile kalmadım daha donra herseyı oluruna bıraktım ilişki için tarıh brlırlemedım ne zamsn ıstersek o zaman yaptık ve gercrktn ilişkiden zevk almaya bakın cocuk olacak dusuncesıyle yataga gırmeyın bırde ilişkiden sonra kalkmayın derler ama benım mutlaka tuvaletım gelir ne yapsam etsem tutamam kendımı hatta uzulurdum yıne tuvalete gıttım olmayacsk dıye ama cok sukur allah nasip etti yanı demem ayrıntılara takılmayın

surekli SIK SIk iliski yerine ovulasyon gunlerinde yani adet basladiktan sonra 13-15. gunler cinsel iliskide bulunun. bu sayede sperm kalitesi dusmemis olur.

bunun disinda 1 saat vs uzanarak yatin. gerci kimi doktorlar bunu sacma buluyorlar ama olsun. ve en kisa zamanda dr gidip yumurtaliklariniza baktirin. kist vs olabilir. esinizde sperm sayisina baktirsin.

kolay gelsin

Doktora gitmen konusunda tavsiyede bulunan arkadaslara katiliyorum.
Bir jinekolaga gorundukten sonar icin daha da rahatlayacaktir inan bana. Ben de hamile kalmadan 6 ay once kadar doktora gittim, yumurtaliklarimin yavas oldugunu soylemisti. Cok uzulmustum, fakat sonradan ilac tedavisi cok cabuk yanit Verdi ve su an hamileyim... Insallah sende hamileligi en kisa zamanda tadarsin... Ama muhakkak bir doktora gitmelisin.. :34:

Back