- 3 Temmuz 2017
- 268
- 135
- Konu Sahibi whocarescandy
Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var ben sosyal medyayı aktif olarak kullanan birisi değilim evet hesaplarım var fakat sadece hayattan çok geri kalmayayım diye kullanıyorum ama gerçekten birçok özelliklerini bilmiyorum çünkü paylaşım falan yapmıyorum aslında bunları söyleyerek birşey açıklamak istiyorum ben bu hesaplardan önceden tanıdığım ama bir şekilde görüşmediğim insanların profillerine bakıyordum şimdi instagramda hikaye kısmına kimin baktığı görülüyormuş işte benim sorunumda burada başlıyor çok utanıyorum benim baktığımı görerek benimle dalga geçiyorlarmış bense güçlüğüm aştım olayı modunda takılıyorum rezillik diz boyu anlamadığım şu profili açık herkes görebiliyorken nasıl olurda kimin baktığını görebilir sen zaten açmışsın herkese anlam veremiyorum ne zamandır var bu hikaye kısmına kimin baktığının görüldüğü?ayrıca başka bu tarz şeyler varmı mesela intagramda profile kimin baktığı görülüyormu ya da facebookta bu tarz şeyler varmı?ayyyy nasıl utanıyorum yaaa anlatamam lütfen yardımcı olun