yardımcı olurmusunuz lütfen cilt bakımı hakkında sorularım var

azra33

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
509
4
42
kızlar 17 yaşındayım ben cilt bakımı için neler kullanmalıyım? bir de marka olarakda tavsiyelerinizi bekliyorum

canım eczalerdeki ürünleri al..tonik,su bazlı bir nemlendirici yeterli olucaktır sana...haftada 1 de peeling yapabilirsin..ama önce cilt tipini öğrenmen gerekir ona göre ürünler al.eczacılarda yardımcı oluyor cilt tipi içinopuyorumnanaktan

cancağzım, ben her türlü markayı kullanmış biri olarak sana sebamed in likid jelini öneririm. hem en iyisi hem en ekonomik olanı. yalnız benim cildim yağlı, jel her türlü cilt tipi için, seninki karmaysa sabah akşam yerine sadece akşamları yıka. birde tonik kullan, nivea olabilir. problemin yoksa toniğede gerek yok. birde yaz döneminde yağsız güneş koruyucu kullanabilirsin. makyajıda çok gerekmedikçe yapmamanı öneririm.

bende florylis die bi marka kullanıorm okul tawsie ettiği için almştık ii bi ürün cildin karmaysa jel almalısın önce jeli sürüosun masajla yediriosun snra onu suyla temizeleip peelingi sürüosn snra tonikle gözenekleri sıklaştrıosun en sonundada nemlendirici sürüp cildi rahatlatıosun eer maske alabiliosan maskeyide tonikten snra kullanıosun.bu arada buharda cilde cok ii gelior arada bi çaydanlıın üstüne yüzünü tut yerimseniben

X