Yardimci olurmusunuz ilk defa basima gelen birsey🤦‍♀️

kokunhuzur45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
75
24
26
6 aylik evliyim ve regl donemlerim hep duzenli hic sasmaz ne erken ne gec olacagi zaman oluyor son regl donemi 13 kasim degerlendirdigimiz gunler yuksek gebelik sansi ve yumurtlama gunu 21 22 29 kasim ve benim 11 aralikta regl olmam lazimdi 6 gun gecikti kan verdim dün 05.3 cikti kafam cok karisik asla regl donemim sasmaz erken yada gec olmam fikri olan lutfen yardimci olsun

6 aylik evliyim ve regl donemlerim hep duzenli hic sasmaz ne erken ne gec olacagi zaman oluyor son regl donemi 13 kasim degerlendirdigimiz gunler yuksek gebelik sansi ve yumurtlama gunu 21 22 29 kasim ve benim 11 aralikta regl olmam lazimdi 6 gun gecikti kan verdim dün 05.3 cikti kafam cok karisik asla regl donemim sasmaz erken yada gec olmam fikri olan lutfen yardimci olsun
Mevsim geçişlerinde falan olabiliyor benimde geçen ay gecikmişti benimde asla gecikmiyordu.. havalar soğuk fark etmeden üşütebiliyoruz

Son 1 senedir hic sasmamis regl uygulamasina notlarima bakiyorum ama bu ay degerlendirdigimiz icin ister istemez umutlandim ama sonuc beni üzdü🤦‍♀️ gec döllenme olabilirmi diye dusundurdu bilemiyorum 😏
İlk defa korunması ilişki yaşadıysanız da gecikme olabiliyor. Evet insan bir bekleyişe giriyor hemen olsun istiyor ama ilk ayda tutma ihtimali zaten düşük bir ihtimal. Sıkmayın canınızı inşallah tez vakitte pozitifi görürsünüz

İlk defa korunması ilişki yaşadıysanız da gecikme olabiliyor. Evet insan bir bekleyişe giriyor hemen olsun istiyor ama ilk ayda tutma ihtimali zaten düşük bir ihtimal. Sıkmayın canınızı inşallah tez vakitte pozitifi görürsünüz2 ayd
2 aydir degerlendiriyoruz acikcasi. Aminn insallah rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah🙏

05.3 ile 5.3 aynı şey matematiksel olarak
Sonucunuz 0.5 değilse sınırda pozitif ve umarım sağlıkla yükselir. Siz isterseniz sonucunuzun ekran görüntüsünü paylaşın :)

X