• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olurmusunuz Arkadaslar??

Superi0000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
17
0
6
İstanbul
Arkadaslar adetime bir hafta var ve dunden beri asiri sol kasigim agriyo bu ay doktora gttim yumurta takibindeyim yumurtan olgunlasmamis dedi fkt 15. Gunden beri agrilarim var ama dun ve bugun cok agrim var :( kramp seklinde sol kasigimda,nedendir aceba yardimci olurmusunuz hamile olma gibi bi sansim varmi? :( Boyle bisi yasamis arkadslarmiz varsa yorumlarini bekliorum merakla..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar adetime bir hafta var ve dunden beri asiri sol kasigim agriyo bu ay doktora gttim yumurta takibindeyim yumurtan olgunlasmamis dedi fkt 15. Gunden beri agrilarim var ama dun ve bugun cok agrim var :( kramp seklinde sol kasigimda,nedendir aceba yardimci olurmusunuz hamile olma gibi bi sansim varmi? :( Boyle bisi yasamis arkadslarmiz varsa yorumlarini bekliorum merakla..

hamilelik belirtileri genelde adetten sonra başlıyor sendeki belirtiler yumurtlama belirtilerine benziyor muhtemelen yumurtaların büyümüş işallah hamile kalırsın..:49:

selam canim, seni ümitlendirmek istemem ama bendede adetime 2 hafta vardi ara ara kasik arilarim oldu. Gögüslerim agirmaya basladi, hatta bacaklarim dahi agirmaya basladi. Adetime 1 gün vardi dayanamadim gebeliktesti yaptim, bi kac saniye icinde iki cizgi gösterdi. Doktora gittim hemen kan verdim, aksam aradi hamilesin dedi. Suan 6 haftalik hamileyim :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ay cok sevindim cnm gozunaydin :)
Ama malesef ben adet oldum hastaligima bir hafta varken oldum
Kismet deilmis bu ayda :(

Inşallah hamilesinizdir gerçekten beklemek çok zor bu durumlarda benimde adetimden 9 gün geçti 4 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı ama henüz adet olmadım yarın yine doktora gidecem inşallah hamileyimdir

Ay cok sevindim cnm gozunaydin :)
Ama malesef ben adet oldum hastaligima bir hafta varken oldum
Kismet deilmis bu ayda :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
ARKADAŞLAR BEN KADINLAR KULÜBÜNÜ HEP TAKİP EDİYORDUM AMA KAYDOLMAK YENİ NASİP OLDU LÜFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ADETİMDEN TAM 9 GÜN GEÇTİ HALEN ADET OLMADIM AMA KAN TESTİNDE 4 GÜN ÖNCE NEGATİF ÇIKTI AMA AKINTIM DEVAM EDİYO AĞRILARIM VAR AMA ADET OLAMIYORUM İNŞALLAH HAMİLEYİM ÜMİTLERİMİ KAYBETMEKTE İSTEMİYORUM YARIN DOKTORA GİDECEM

işallah bır an once hamıle kalırsın

arkadaşlar adetime henüz 1 hafta var ben dayanamayıp kan testi yapmak istedim ama sonuç negatif çıktı acaba adetime kadar umudum varmıdır:(((

arkadaşlar bugün adet olmam gerekiyodu ama olmadım 4 gün öncede kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba yinede umudum varmıdır:((([/QUOTE]

Back