yardimci olurmusunuuz??

elakayax1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
9
0
25
Ön iki disimin arasinda boşluk var ustelik uzun bu beni cok fazla rahatsiz ediyor sonunda disciye gidip duzeltmeye karar verdim ama korkularim var tabi. On iki disim haric genel olarak diş yapim cok guzel cok kucuk degil iki disimde digerleri gibi boyutta olsaydi daha iyi olurdu,kopru yaptirmayi dusundum ama etrafimdakilerden hep daha iri buyuk oldugu soylentilerini duyuyorum arastirmalarim sonucu zirkonyumun daha iyi oldugunu ogrendim tabi ne kadari doğru bilmiyorum daha buyuk olur korkusu var bana yardimci olurmusunuz lutfen

Kaplama yaptırıp sağlıklı dişlerinizden olacağınıza tel takıp inci gibi dişlere sahip olsanız daha iyi değil mi?
İyi bir diş hemimine başvurursanız aynı şeyi söyleyecektir zaten size muhtemelen. Burda öneri aramak yerine diş hekiminizle görüşün.

Tel taktırmayı düşündünüz mü?

Bi ara düşündüm ama kötü bi goruntu olucagini dusunuyorum yani telli dislerle dolasma fikri biraz bana uzak itici geliyo birazda hani cabuk olsun istiyorum tel icin doktora gittigimde en az bir sene beklemesi gerekiyo dediler o yuzden vazgectim

Ama en sağlıklısı o, 1 yıl çok uzun bir süre değil bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…