Yardimci olurmuaunz

Erenler0425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
34
2
1
26
Kizlar düşükten sonra agrilarinz oldu mu yada dusuk yaptiktan sonra ne gibi sikayetlerinz oldu yardimci olurmusunz

Düşük den sonra her hangibi bir şikayetim olmamıştı cnm siz nezaman yaptınız yeni ise bir kaç gün daha kanama devam eder çok rahatsızsaniz bir doktora görünün belki parça falan kalmıştır çok geçmiş olsun

Kizlar düşükten sonra agrilarinz oldu mu yada dusuk yaptiktan sonra ne gibi sikayetlerinz oldu yardimci olurmusunz
Benim de çok şikayetim olmamıştı sadeçe ilk adetim ve sonrakiler çok ağrılı geçiyor canım çok ağrın ve kanaman varsa git bence parça kalmış olabilir.

Benim de çok şikayetim olmamıştı sadeçe ilk adetim ve sonrakiler çok ağrılı geçiyor canım çok ağrın ve kanaman varsa git bence parça kalmış olabilir.
Persembe gunu kanamam basladi pihti seklinde pazar aksami evde dusurdum bebegimi 7 haftalikti sali gunu hastanede yattim kanamam coktu bi gece gozlem altinda tuttu doktorum sabah cikis yapti 10 gun sonra kontrole gel dedi kanamam hastaneden eve geldikten 2 gun sonra kesildi 10 gun sonra kontrole gittim doktorr ultrasyona bakti kan aldi birseyin yok dedi gidebilirsin suan 15 gun olucak dusuk yapali araligin 20 sinde dusurdum 2 gundur siddetli bel agrim var ve goğüslerim agiriyor nedn acaba ve karnimda sislik ar ve afedersinz kabizlikta var

Kanaman ne zaman bitti canım

Tabikide olabilirsin günün ne zaman bnm 10 önce gögüslerim ağrıma başladı 2.5 ay ağrıdı
Valla canm normal sartlarda suan adetime 7 gun var ama belim cok agiriyor ve sağ gösüm agiriyor dolgunlk hisediyorum ama 15 gun once düşük yaptigim icin mi bilmiyorum ki yoksa tekrar hamile mi kaldim bilmiyorum kabizlikta var sen dusukten sonra rahatsiz oldun mu hic sikayetlerin varmiydi adet olana kadar

Vitaminlerimin hepsi düştü benm çok zayıfladım bide demir eksikliğim çıktı bide yorgun hissediyorum ben 6 ay sonra Bi daha hamile kaldım canım şimdi Bi tane daha miniğim var 12 haftalık olduk şükür

Masallah rabbim bagslasin insallah hayirliyla banada nsip etsin isteyen herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…