- 5 Ocak 2021
- 34
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Erenler0425
-
Benim de çok şikayetim olmamıştı sadeçe ilk adetim ve sonrakiler çok ağrılı geçiyor canım çok ağrın ve kanaman varsa git bence parça kalmış olabilir.Kizlar düşükten sonra agrilarinz oldu mu yada dusuk yaptiktan sonra ne gibi sikayetlerinz oldu yardimci olurmusunz
Düşük den sonra her hangibi bir şikayetim olmamıştı cnm siz nezaman yaptınız yeni ise bir kaç gün daha kanama devam eder çok rahatsızsaniz bir doktora görünün belki parça falan kalmıştır çok geçmiş olsn
Persembe gunu kanamam basladi pihti seklinde pazar aksami evde dusurdum bebegimi 7 haftalikti sali gunu hastanede yattim kanamam coktu bi gece gozlem altinda tuttu doktorum sabah cikis yapti 10 gun sonra kontrole gel dedi kanamam hastaneden eve geldikten 2 gun sonra kesildi 10 gun sonra kontrole gittim doktorr ultrasyona bakti kan aldi birseyin yok dedi gidebilirsin suan 15 gun olucak dusuk yapali araligin 20 sinde dusurdum 2 gundur siddetli bel agrim var ve goğüslerim agiriyor nedn acaba ve karnimda sislik ar ve afedersinz kabizlikta varBenim de çok şikayetim olmamıştı sadeçe ilk adetim ve sonrakiler çok ağrılı geçiyor canım çok ağrın ve kanaman varsa git bence parça kalmış olabilir.
Kanaman ne zaman bitti canımPersembe gunu kanamam basladi pihti seklinde pazar aksami evde dusurdum bebegimi 7 haftalikti sali gunu hastanede yattim kanamam coktu bi gece gozlem altinda tuttu doktorum sabah cikis yapti 10 gun sonra kontrole gel dedi kanamam hastaneden eve geldikten 2 gun sonra kesildi 10 gun sonra kontrole gittim doktorr ultrasyona bakti kan aldi birseyin yok dedi gidebilirsin suan 15 gun olucak dusuk yapali araligin 20 sinde dusurdum 2 gundur siddetli bel agrim var ve goğüslerim agiriyor nedn acaba ve karnimda sislik ar ve afedersinz kabizlikta var
Daha sonra şey oldumu korundu mu ayıptır söylemesi düşük yapıp aynı ay tekrar hamile kalan arkadaşım varKanaman ne zaman bitti canım
Daha sonra şey oldumu korundu mu ayıptır söylemesi düşük yapıp aynı ay tekrar hamile kalan arkadaşım kan
Kanamam bitince korunmasiz iliski yasadik esimle hayir korunmadim acaba hamile olabilirmiyim bende bilmiyorum kiDaha sonra şey oldumu korundu mu ayıptır söylemesi düşük yapıp aynı ay tekrar hamile kalan arkadaşım var
Tabikide olabilirsin günün ne zaman bnm 10 önce gögüslerim ağrıma başladı 2.5 ay ağrıdıKanamam bitince korunmasiz iliski yasadik esimle hayir korunmadim acaba hamile olabilirmiyim bende bilmiyorum ki
Tabikide olabilirsin günün ne zaman bnm 10 önce gögüslerim ağrıma başladı 2.5 ay ağrıd
Valla canm normal sartlarda suan adetime 7 gun var ama belim cok agiriyor ve sağ gösüm agiriyor dolgunlk hisediyorum ama 15 gun once düşük yaptigim icin mi bilmiyorum ki yoksa tekrar hamile mi kaldim bilmiyorum kabizlikta varTabikide olabilirsin günün ne zaman bnm 10 önce gögüslerim ağrıma başladı 2.5 ay ağrıdı
Vitaminlerimin hepsi düştü benm çok zayıfladım bide demir eksikliğim çıktı bide yorgun hissediyorum ben 6 ay sonra Bi daha hamile kaldım canım şimdi Bi tane daha miniğim var 12 haftalık olduk şükürValla canm normal sartlarda suan adetime 7 gun var ama belim cok agiriyor ve sağ gösüm agiriyor dolgunlk hisediyorum ama 15 gun once düşük yaptigim icin mi bilmiyorum ki yoksa tekrar hamile mi kaldim bilmiyorum kabizlikta varsen dusukten sonra rahatsiz oldun mu hic sikayetlerin varmiydi adet olana kadar
Masallah rabbim bagslasin insallah hayirliyla banada nsip etsin isteyen herkezeVitaminlerimin hepsi düştü benm çok zayıfladım bide demir eksikliğim çıktı bide yorgun hissediyorum ben 6 ay sonra Bi daha hamile kaldım canım şimdi Bi tane daha miniğim var 12 haftalık olduk şükür
Amin cnm İnş ama sen Bi test yap benceMasallah rabbim bagslasin insallah hayirliyla banada nsip etsin isteyen herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?