Yardımcı olur musunuzzzzzz lütfeennn

I

ipekbocugumm

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ipekbocugumm
mrh arkadaşlar bişey sormak istiyorum 2aydır bebek beklentisindeyiz bu 2.ayımız hastalanmama daha 9gün var karnımda bi tuhaflık hissediyorum bazen ağrı gibi bazen pt pıt pıt:) diye bi ağrı anlayamıyorum (sol tarafımda özellikle)göğüslerimde hiç bir değişiklik yok birkaç kere sol göğsüme 1kere de sağ göğsüme ağrı vurdu koltuk altıma doğru ya bilmiorum açıkçası biz böle çırpınıyoruz çocuk çocuk diye onunda bir saati zamanı var diye düşünüyorum ALLAH bilio zamanını bişey daha bu herkesin belirtisi bir midir acabaa?YÜCE RABBİM hepimizin yardımcısı olsunn en kısa zamanda ömürlük misafirlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.:emir_bebek:

inşallahhhh hamilesindir canım benimmm inşlallahh

güzelim öncelikle hayırlısını diliyorum bence daha 9 günün var butür belirtiler için erken adet belirtiside olabilir benimde adetime 3 gün kala idrarda hafif çıkmaya başlamıştı kanda o gün beta hcgım 21 di adet günümde artık çift çizgiyi net görmüştüm bu beta hcg beklenen adet tarihine 3-4 gün kala salgılanmaya başlıyo zaten allah gönlüne göre versin ben hiç belirti hissetmemiştim hatta bu ay keisn yok diodum şimdi 20. haftamdayım

saolun canlarım yaa ne bilim o kadar çok istiyorumki anlatamam gözün aydın bu arada seninde canım bizde o günleri görürüz inş.

X