Yardımcı olur musunuzzz?

Aagirlisnoone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
5
0
27
Şuan sırf bu konuyu sormak için üye oldum çünkü başka kime sorsam bilemedim ayrıca cinsellik kategorisine konu yazamıyorum neden bilmiyorum neyse
18 yaşındayım ama hiç ilişkiye girmedim ayrıca mastürbasyon yapmak saçma geliyo acaba aseksüel miyim hayır lezbiyen de değilim çünkü bazı erkekler çekici geliyo mesela atıyorum çekici erkeklerin falan vücuduna bakarak bazı şeyler hayal edebiliyorum ama sadece okadar daha ileri gitmiyo yani mastürbasyon yapamıyorum erkekler küçük yaştan beri yapıyo ve kadınların da ihtiyacı var farkındayım ama yok yani nasıl ayrıntıya girsemmm hani zevk alamıyorum galiba orgazm olmuyorum orgazm olunca erkeklerdeki gibi sıvı mı geliyo nasıl oluyo nasıl anlaşılır yani ??

Rüyanda oluyorsundur haberin yoktur .
Çok ihtiyaç hissetsen farkında olmadan yapardın .
İşte ihtiyaç hissetmiyorum yani sorun orda aseksüel miyim acaba diyorum ama erkeklere karşı bişeyler hissediyorum ama mastürbasyondan zevk alamıyorum belki de beceremiyorumdur hiç denemedim tam olarak

Sor bakalim nereyi anlamadin :)
Baya yazdım işte okursanız anlarsınız hiç orgazm olmadım mastürbasyon nasıl yapılıyo biliyorum ama denemedim bikere zevk vermiyo aseksüel olabilir miyim bi de orgazm olduğunu nasıl anlıyosunuz kadınlarda bu arada 18 değilim ya lütfen çaktırmayın napıyım silerler şimdi hesabı kdmdjdnd 17 yim yani

Baya yazdım işte okursanız anlarsınız hiç orgazm olmadım mastürbasyon nasıl yapılıyo biliyorum ama denemedim bikere zevk vermiyo aseksüel olabilir miyim bi de orgazm olduğunu nasıl anlıyosunuz kadınlarda bu arada 18 değilim ya lütfen çaktırmayın napıyım silerler şimdi hesabı kdmdjdnd 17 yim yani
Bu yazdigini okumadilar kesin..

Sen gel ozele ben sana detaylica anlatiyim ince ayrintili olarak

X