Yardımcı Olur musunuz_???

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar 7 ocakta bebeğimin kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım
Doktorum bana 7 şubatta adet olmaya başlarsın demişti fakat bende hala bi belirti yok
Biraz daha beklemeli miyim yoksa tekrar kontrole gitmeli miyim_???

canım bence bekle 1 hafta kadar daha doktorum bana 35 ila 40 gün arasında olursun dedi eğer 45 günü geçerse gel dedi sende bekle kürtaj sonrası kullandğımız bi ilaç vardı rahmi temizleyip toparlayan onun dier bir görevide adet geçiktirmesi o yüsden hemen 30 günde olmaya bilir en azından bekle 1 hafta daha

gecmıs olsun..hiçmi kanaman olmadı sımdıye kadar?bende 16 ocakta kürtaj oldum ama sureklı aralıklarla kanamam oldu hala düzgun adet olamadım doktorum ilk ay düzenın bozulur dedı arkadasında dedıgı gıbı 40 45 gun sonra düzene gırıyormus endıse etcek bırsey yok ama ıcım rahat etsın dıyorsan git bi gözuk doktora..

Canım kürtaj sonrası 10-12 gün kadar sürekli kanamam oldu fakat ondan sonrası yok

bende 11 şubatta oldum, ertesi gün kanamam durdu, kahverengi lekelenme devam ediyor( çok az)
bende aynı şeyi merak ediyorum kaç gün sonra adet olucam acaba? doktor hiçbirşey söylemedi.
hafta sonu kontrole gidince sorayım.

Canım kürtaj sonrası 10-12 gün kadar sürekli kanamam oldu fakat ondan sonrası yok

sıkıntı yapma kendıne olursun adet biraz daha bekle vucudun anca kendıne gelıyor eger 2 aya yakın olmazsan sorun olur bıde daha önce kontrole gitmissındır bı sıkıntı olsa söylerdı ıcını ferah tut...

Tabi ki canım gittim doktor içerde parça olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi

ben ocak 21 de kürtaj oldum düşük yapıp parçayı aldılar. 5 gün az az lekelenmelerim oldu kesildi. ve bu ay şubat 15 te adet oldum bugün bitti. bende bi değişiklik olmadı. her zamanki gibi 5 gün önceden geldi. yalnız aşırı kanamam ve parça parça kan pıhtıları geldi.aşırı kanama haricinde bi sıkıntım kalmadı. şükür ilk adeti oldum. inşallah sizde bir an önce olursunuz.

inş.canım yaaa bana acayip sıkıntı yapmaya başladı

seni ne kadar iyi anlıyorum aynı sebepten 13 aralıkta kürtaj oldum.. adet gecikmesi normal ama tabi bazı sebepleri olabilir.. mesela ben 13 aralıkta kürtaj oldum 15 gün sonra kontrole gittim doktor duphaston verdi adetim gelsin gecikme yaşanmasın diye ilaç bitti 5 gün içinde olmam gerekirken tık yoktu doktora gttim testler yapıldı meğer estradiol hormonum hala çok yüksekmiş....... hamilelik,üzüntü,stres normal dedi yeniden bir ilaç verdi 21 gün kullandım ara kanama yaşadım ilaç bitiminden 3 gün sonra adet oldum 9 şubatta,,adetin 3. günü yeniden testler yapıldı ve herşey normale döndü hatta doktorum korunmayı bırakabilirsiniz bebek istiyorsanız dedi..................... eğer gecikme 45 günü geçerse doktora gidip testlerini yaptır derim canım çok ama çok geçmiş olsun Allah bir daha hiçbirimize bu acıyı yaşatmasın... sağlıkla bebeklerimize kavuşalımm

inş.canım yaaa bana acayip sıkıntı yapmaya başladı

hiç sıkıntı yapma canım olursun yakında baktın 40 günü geçti gidersin dokta ne olcak sadece adetin geldin die bi ilaç vercek sonra gene normale döncek hiç sıkıntı yapmaa

Amin canım inş.yeni bebeğimi kaybettiğimde o kadar çok istiyordum ki yeniden hamile kalmayı zaman geçtikçe ya tekrar aynı acıları yaşarsam korkusu oluşuyo kafamda

Amin canım inş.yeni bebeğimi kaybettiğimde o kadar çok istiyordum ki yeniden hamile kalmayı zaman geçtikçe ya tekrar aynı acıları yaşarsam korkusu oluşuyo kafamda

aynı korkuyu yaşayanlardan biriydim.......... bu ay doktorum artık 2 ay oldu korunma süren bitti eğer bebek düşünüyorsanız folik asite başlayalım deyince o kadar istememe rağmen duraksayıp kaldım.........ama sonra elden ne gelir ki diye düşündüm.....hormonlarım normaldi,kan değerlerim iyiydi,yumurtlamam normalde,sağlıklıydım bekleyecek birşey yok ki diye düşünüp hemen korkudan sıyrıldım........ yaa hemen hamile kalamazsam o süre daha da uzayacak zaten dedim... o yüzden korunmaktan vazgeçtim.......tabi içimde bir yerlerde o gizli korku duruyor ama olsun kaçmayacağım bundan........ şimdi artık en hayırlı zamanda bebeğim sağlıkla gelsin sağlıkla kucağıma alıp kavuşayım diyorum...sende kendini iyi hissettiğinde psikolojik olarak korkunla barışmalısın tatlım

Kızlar çok şükür uzun zamandır beklediğim olay akşam gerçekleşti
Artık kendimi balon gibi şiş hissediyordum
Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…