Yardımcı olur musunuz?

Almira34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2013
6
0
6
34
İstanbul
Lise son öğrencisiyim bilgisayar bölümü okuyorum, bu sene staj görmem gerekiyor. bi' iş yeri ayarladım kendime tam bir ay gidip çalıştım ama şimdi oradan çıkmak istiyorum çalışmak istemiyorum üniversite de bölümümü değiştirmek istiyorum o yüzden vakit kaybetmemek için işten çıkıp evde ders çalışmak istiyorum zaten iş yerindeki ortama da pek ayak uyduramadım ama işe girerken sözleşme imzaladım şimdi çıkmak istiyorum ama patronumu arayıp bir daha gelemeyeceğimi söylemeye çok çekiniyorum. ne yapmalıyım arayıp ne diyeceğimi bilmiyorum, fikir verir misiniz? Patronu daha tam olarak çözemedim iş konusunda çok titiz ya çıkma derse bir daha gidip yanlarında çalışamam ki

canım bildiğim stajdan kaçamazsın ayrılamazsın staj gununu doldurmak zorundasın önce okulda öğretmenlerinle konuş bu konuyu sonra ayrıl işten

çıkıp başka bi yerde de ayarlayabilirim aslında en azından daha rahat edebileceğim bi ortam istiyorum... oraya bir türlü alışamadım hem benim evime çok uzak haftanın üç günü gidiyorum zaten staja ama sabah 7de evden çıkıyorum 10 da iş yerinde oluyorum yol tam 2buçuk saatimi alıyor akşam da eve 10 da geliyorum daha bunun kışı da var... çıkmam gerekiyor ordan ama patonla nasıl konuşucam? :| çok çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…