- 16 Ekim 2008
- 231
- 0
-
- Konu Sahibi Giresunlu_Arzu
Arkadaslar, ben fransada dogdum buyudum, fransiz vatandasi oldum. Agustos ayinda evlencem, hem türk hem fransiz nikahi yapmagi dusunuyoruz, ve artik hayatimi turkiyede devam etirmek istiyorum benim bilmek istediklerim evrak olarak neler lazim, ne yapmam lazim, bilmiyorum interneten arastirdim, pek birsey bulmadim.
Bilginiz varsa yardiminiz bekliyorum. Konuyu yanlis actiysam ozur dilerim.
bende oturum suresinin son gunune kadar turkiye de yasayabilinecegini duydum yani 6 ay sinirlamasi yomus fransa icin ama hollanda ve almanya da varmis bu kuralIlk once Turkiyede evlilik yaparsan buraya geldiginde yapamazsin cunku orda Livret de famille in verilmis olcak bile
Burda Nikah yapmak istiyorsanda t'appelle La Mairie et tu te renseigne
Ve Turkiyede yasayacaksan burdan vatandasligini sildirmek istiyormusun ? yoksa yok ben arada gelirim mi diyorsun .Eger gelirim diyorsan bence o an Fransada evlilik yapman yersiz ve sacma oLur cunku burda senin bir hayatin bir kimligin var kagit kurek isleri ne olacak hic dusunuyormusun daima birisinin ilgilenmesi gerekecek demektir yada her 2 ayda yada en fazla 6 ayda girip cikman mecburi olcaktir Herkes istedigi ulkede evlilik yapsaydi ohh yavYum ohh bende o zaman gidip hollywood'ta yapardim :teytey: