D dilaragsj Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2024 254 55 13 28 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilaragsj #1 Canlar bakar mısınız pozitif var mı az önce lavobaya gittim peceteye kan geldi bunlar ovulasyon testlerim anlamıyorum ne oluyor 30 pik değil mi ? Eklentiler IMG_20250101_155110_787.jpg 124,1 KB · Görüntüleme: 34
Canlar bakar mısınız pozitif var mı az önce lavobaya gittim peceteye kan geldi bunlar ovulasyon testlerim anlamıyorum ne oluyor 30 pik değil mi ?
R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 147 52 48 26 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilaragsj #2 dilaragsj .!.: Canlar bakar mısınız pozitif var mı az önce lavobaya gittim peceteye kan geldi bunlar ovulasyon testlerim anlamıyorum ne oluyor 30 pik değil mi ? Genişletmek için tıkla... evet pik teste devam edin tekrar silikleşip çatlamayı görün
dilaragsj .!.: Canlar bakar mısınız pozitif var mı az önce lavobaya gittim peceteye kan geldi bunlar ovulasyon testlerim anlamıyorum ne oluyor 30 pik değil mi ? Genişletmek için tıkla... evet pik teste devam edin tekrar silikleşip çatlamayı görün
D dilaragsj Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2024 254 55 13 28 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilaragsj #3 Renkkkkk .!.: evet pik teste devam edin tekrar silikleşip çatlamayı görün Genişletmek için tıkla... Şuan kanamam var regl oldum sanieim neden böyle oldu anlamadım
Renkkkkk .!.: evet pik teste devam edin tekrar silikleşip çatlamayı görün Genişletmek için tıkla... Şuan kanamam var regl oldum sanieim neden böyle oldu anlamadım
R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 147 52 48 26 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilaragsj #4 dilaragsj .!.: Şuan kanamam var regl oldum sanieim neden böyle oldu anlamadım Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun doktora hiç gittiniz mi
dilaragsj .!.: Şuan kanamam var regl oldum sanieim neden böyle oldu anlamadım Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun doktora hiç gittiniz mi
D dilaragsj Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2024 254 55 13 28 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilaragsj #5 Renkkkkk .!.: geçmiş olsun doktora hiç gittiniz mi Genişletmek için tıkla... Geçen cuma gittim daha hiç bir şey görmedi kötü yumurtama baktı ultrasonla hatta gayet iyi gözüküyor dedi
Renkkkkk .!.: geçmiş olsun doktora hiç gittiniz mi Genişletmek için tıkla... Geçen cuma gittim daha hiç bir şey görmedi kötü yumurtama baktı ultrasonla hatta gayet iyi gözüküyor dedi
R Renkkkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 147 52 48 26 2 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dilaragsj #6 dilaragsj .!.: Geçen cuma gittim daha hiç bir şey görmedi kötü yumurtama baktı ultrasonla hatta gayet iyi gözüküyor dedi Genişletmek için tıkla... normalde adete yakın ovilasyon da pik görünmez o yüzden sordum demek ki bazen bu şekilde de olyor geçmiş olsun
dilaragsj .!.: Geçen cuma gittim daha hiç bir şey görmedi kötü yumurtama baktı ultrasonla hatta gayet iyi gözüküyor dedi Genişletmek için tıkla... normalde adete yakın ovilasyon da pik görünmez o yüzden sordum demek ki bazen bu şekilde de olyor geçmiş olsun