- 12 Kasım 2021
- 42
- 12
- Konu Sahibi Yldzyldz11
Merhaba hanımlar bu ay 2.kez klomen kullandım günde 1 kez olmak üzere . Pkosluyum . Adetin 18.günü gittiğimde 5 adet 26 - 24 - 20 -21 -17 mm ölçülerinde güzel yumurtalarım olduğu söylendi . Fakat ben adetin 14-15. Günlerinde çatlama hissetmiştim muhtemelen daha fazlaydı yumurta bu ay da olmazsa 3.klomeni yarım içecekmişim. Bu ay çok fazla yumurtam olduğu için ilişki yasaklandı Beşiz olabilir dendi ama ben genelde de 2-3 yumurtadan aşağı oluşmadığı ve negatif sonuç aldığım için ilişki yasağına uymadım . Şu an adetimin 24.günündeyim göğüs uçlarımda sağ baskın olmak üzere acı var dokununca acıyor , bel ve kasık ağrısı ,kabızlık , 2 saatte bir açlık hissi ve alt karnımda şişlik ve sertlik hissediyorum karnımı tezgaha dayayınca bile baskı oluyor canım yanıyor . Bunlar gebelik belirtileri mi adetime son 5 gün kaldı bu akşam kaset test yaptım negatif ( bir kaç gün önce de rüyamda ultrasonda gebe olduğumu öğreniyorum ultrason kâğıdında da bebek var düşünmediğim halde böyle rüyalar görüyorum
Adetin 18.günü rahim kalınlığını da 9 mm dediler genelde 7 mm duyardım bu da içime kurt düşürdü
Adetin 18.günü rahim kalınlığını da 9 mm dediler genelde 7 mm duyardım bu da içime kurt düşürdü
Son düzenleme: