Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prospektüsü okuyunElla gecikme yapıyor olabilir mi yardımcı olur musunuz
İlişkiye girdiğiniz döngüde regl olmuşsunuz zaten. Gebelik olmadı demektir bu. Bu döngünüzde muhtemelen stresten gecikiyosunuz. Elladan da olabilir tabii ama başka ilişki yoksa arada gebelikten değildir.Erkek arkadaşımla 18-19 ekimde korunmasız bir kez birlikte olduk birliktelikten 5-6 saat sonra ella kullandım. 20 ekimde regl oldum. Şuan reglim 5 gün gecikt hafif sancım oluyor ama regl olmuyorum hamile olabilir miyim
Teşekkür ederim ne kadar gecikme olmuştu sizde acabaevet yapıyor bende de olmuştu
Evet arada ilişki yok cevabınız için teşekkür ederim sadece çok yakın arada 1 gün olduğu için kafam karıştı regl tarihi ve ilişki tarihi arasındaİlişkiye girdiğiniz döngüde regl olmuşsunuz zaten. Gebelik olmadı demektir bu. Bu döngünüzde muhtemelen stresten gecikiyosunuz. Elladan da olabilir tabii ama başka ilişki yoksa arada gebelikten değildir.
1 hafta gibi bir süreydi yanlış hatırlamıyorsam içinizi rahatlatmak iiçin bi test yapın varsa zaten çıkarTeşekkür ederim ne kadar gecikme olmuştu sizde acaba
Tamam teşekkür ederim1 hafta gibi bir süreydi yanlış hatırlamıyorsam içinizi rahatlatmak iiçin bi test yapın varsa zaten çıkar
Yumurtlamanız reglinizden 14 gün önce olmuş ve yumurta orada değilken 13 gün sonra ilişkiye girmişsiniz o yüzden de regliniz gecikmeden zamanında olmuş. Hiiç kafanızın karışmasına gerek yok. Tertemiz geçmiş süreçEvet arada ilişki yok cevabınız için teşekkür ederim sadece çok yakın arada 1 gün olduğu için kafam karıştı regl tarihi ve ilişki tarihi arasında
Teşekkür ediyorum Hala regl olmayı bekliyorumYumurtlamanız reglinizden 14 gün önce olmuş ve yumurta orada değilken 13 gün sonra ilişkiye girmişsiniz o yüzden de regliniz gecikmeden zamanında olmuş. Hiiç kafanızın karışmasına gerek yok. Tertemiz geçmiş süreç
Rica ederimm bomboş yere 1 aydan fazla geciktiği olmuştu benim de normalde saat gibidir üstelik pcos falan da yok. Biraz daha gecikirse bi doktora gözükürsünüzTeşekkür ediyorum Hala regl olmayı bekliyorum