• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

hnmknr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2024
124
35
13
26
Geçen hafta salı transfer yaptırmıstık bi gün test yaptım hıc bır sey çıkmadı erken mi ya çok kötüyüm çok

Geçen hafta salı transfer yaptırmıstık bi gün test yaptım hıc bır sey çıkmadı erken mi ya çok kötüyüm çok
Kaçıncı gün embriyosu? 3. Gün ise erken. Hatta 5 . Günün bile 8-9 günlerde pozitife döndüğü oluyor okuduğum kadarıyla. Normal test mi erken test mi yaptınız?

3.gün embiriyosu henüz çıkmaz ama 5.gün embiriyosunda silikde olsa çıkabilirdi. Bazı kişilerde idrarada geç geçiyo özellikle az su içiyorsanız. 7.günde hiç çizgi çıkmaması biraz sıkıntı gösteriyor gibi ama bişey söylemek için çok erken. Hakkınızda hayırlısı olsun 💖

erken test birde 5 gün ebriyosu benımkı hiç bir çizgi yok
Testlere çok güven olmuyor, kanda 870 lerdeyken inanılmaz silik bi çizgi çıkmıştı. Normalde koyu olmasını bekleriz. Yani teste güvenmeyin kan verin bence gününüzde. Strese sokmayın kendinizi

Strese girmek için erken kan tabii ki en net sonuç ama ben de transferden bir hafta sonra sabah erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi vardı günü gelince kan verdim kimyasal gebelik oldu herkesin böyle olacağı anlamına gelmez sakince beklemek lazım

Strese girmek için erken kan tabii ki en net sonuç ama ben de transferden bir hafta sonra sabah erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi vardı günü gelince kan verdim kimyasal gebelik oldu herkesin böyle olacağı anlamına gelmez sakince beklemek lazım
Çok teşekkür ederim😘💕

Testlere çok güven olmuyor, kanda 870 lerdeyken inanılmaz silik bi çizgi çıkmıştı. Normalde koyu olmasını bekleriz. Yani teste güvenmeyin kan verin bence gününüzde. Strese sokmayın kendinizi
Çok teşekkür ederim😘💕
İdrar testine güvenmeyin hersey kanda belli olur geç döllenme olmuş olabilir test güvenilirliği de malum moral bozup psikolojinizi kötü etkilemeyin bence
Allah razı olsun🌸

Back