Yardımcı olur musunuz

kikinro237

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
7
0
24
Kızlar merhaba ben 1 ay önce sevgilimle ilişkiye girmiştim korunduk ama o prezervatifle içimdeyken biraz boşaldı ben de garanti olmak İçin akşamı ella içtim adetime 5 gün kala ilişkiye girmiştik zaten ilişkiden iki gün sonra regl oldum 1 hafta sürdü kanamam ağrım çok olduğu İçin sanırım 3 ağrı kesiciden dolayı kanamam az oldu genelde bir pedi doldururdu bu sefer yarısı doldu gibi şimdi regl takvimime göre 2 gün önce olmam gerekiyordu hâlâ olmadım endişelenmeli miyim

Prezervatif varsa biraz degil istedigi kadar boşalsin mesele sevgilinizin bosalmasi degil ki spermin icine akmasi öyle bir olay olmadiysa korkmaniz yersiz

Yahu adam prezervatifle bile bosalmayacaksa neden takıyor onu?
Kullanim amaci spermin vajina icine degil de prezervatife akmasi değil mi zaten?
Adet de olmussunuz neye endiseleniyorsunuz?

Ben köyde yaşıyorum yil olmus 2022 teknoloji cagindayiz bazi kadinlarimizin cinsellik konusunda bu denli bilgisiz olmasi beni cok şaşırtıyor bu konu degilde bazi konularda uyelerin bizimle dalga gectiklerini felan düşünmeye başlıyorum

Prezervatif varsa biraz degil istedigi kadar boşalsin mesele sevgilinizin bosalmasi degil ki spermin icine akmasi öyle bir olay olmadiysa korkmaniz yersiz
Yalnız şöyle de bir durum var, eğer boşaldıktan sonra ilişkiye devam ettiyse, ereksiyonu kaybettiğinde prezervatifin yanlarından sızma olasılığı çok fazla!

Yahu adam prezervatifle bile bosalmayacaksa neden takıyor onu?
Kullanim amaci spermin vajina icine degil de prezervatife akmasi değil mi zaten?
Adet de olmussunuz neye endiseleniyorsunuz?
Hapın reçetesinde haptan dolayı birkaç gün kanama olabileceği yazıyordu ondan şüphelendim haptan kaynaklı kanama mı yoksa kendi adetim mi diye ama rengi koyuydu sadece az olmam beni şüpheye düşürdü 1 hafta sürdü az az oldum ağrı kesiciden kaynaklı olabilir mi

Yahu şu ertesi gün hapını şeker gibi almayın ya. Hormon dengeniz, âdet döngünüz mahvolmuştur yazık. Prezervatife boşalmış zaten. Ben de içinizde çıktı ya da delik falan diye düşündüm. Dogum kontrol hapı+ prezervatifle korunun. Ellayi da içip durmayın. Bence gebe değilsiniz. Hapin etkisinden dolayı metabolizmanız alarm çalmış sadece

Ella adet düzenini mahfediyor, bir sürü de riskli yan etkisi var kullanmayın şunu. Doğrudürüst adam gibi korunun. Kaldı ki prezervatif kullanmışınız ve adetinize 5gün varmış korunmuş sayılırsınız. Ancak bundan sonra adet günlerinize güvenmeyin, epey bir sapıtacak. Siz en iyisi bir kadın doğum uzmanına gidin korunma konusunda ve adet düzeniniz ile ilgili bilgi alın, hapı da kullandığınızı söyleyin ki bilsin. Bundan sonra doktorunuzun önerileriyle size uygun bir doğum kontrol yöntemi belirleyin.

Hapın reçetesinde haptan dolayı birkaç gün kanama olabileceği yazıyordu ondan şüphelendim haptan kaynaklı kanama mı yoksa kendi adetim mi diye ama rengi koyuydu sadece az olmam beni şüpheye düşürdü 1 hafta sürdü az az oldum ağrı kesiciden kaynaklı olabilir mi
Ertesi gun hapindan sonra zaten adet sökülür hamilelik olusmasin diye.

Kızlar merhaba ben 1 ay önce sevgilimle ilişkiye girmiştim korunduk ama o prezervatifle içimdeyken biraz boşaldı ben de garanti olmak İçin akşamı ella içtim adetime 5 gün kala ilişkiye girmiştik zaten ilişkiden iki gün sonra regl oldum 1 hafta sürdü kanamam ağrım çok olduğu İçin sanırım 3 ağrı kesiciden dolayı kanamam az oldu genelde bir pedi doldururdu bu sefer yarısı doldu gibi şimdi regl takvimime göre 2 gün önce olmam gerekiyordu hâlâ olmadım endişelenmeli miyim
Ertesi gün hapları gecikme yapar sakin olun, ayrıca hapı boşuna almışsınız. Bütün doğum kontrol yöntemleri tek başına %99 koruyucudur. Prezervatifin yırtıldığını görmeden ertesi gün hapı kullanmanıza gerek yok

Ertesi gün hapları adet döngünüzü tamamen bozar bu yüzden 5 gün sürmüştür, endişelenmeyin ama bir daha kullanmamaya çalışın onların çok riskli yan etkileri var hormon dengesini tamamen bozuyor.

X