- 17 Nisan 2022
- 134
- 5
- 26
- 24
- Konu Sahibi selinnazto
-
bunu sormakta haklısınız ama insanın şüphesi devam ediyor çünkü çok fazla olur sperm geçer gibi cümleler okudum beynim artık yandıBiyoloji dersi aldınız mı?
Burdada duyacaksın o cümleleri daha cok kafan karısacak. Azcık mantıgını kullanbunu sormakta haklısınız ama insanın şüphesi devam ediyor çünkü çok fazla olur sperm geçer gibi cümleler okudum beynim artık yandı
mantığı kullanmaya çalışıyorum ama adetim düzenlidir bu sefer gecikti korku kapladı beni burda bile kadın sürtünmeyle gebe kaldığını söylemiştiBurdada duyacaksın o cümleleri daha cok kafan karısacak. Azcık mantıgını kullan
Daha neler hayatım hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke bizde senelerdir uğraşmasak merak etme hamile değilsin boşuna psikolojini bozmamerhaba adetim geciktiği için panik yaptım doktora gidip kan testide yaptıramadım doktorlar yoktu çünkü. lütfen yardımcı olursanız sevinirim yargılanmak istemiyorum bilinçlenmek istiyorum. sürtünmeli ilişkim oldu ama kıyafetim vardı o çıplaktı ve bosaldı. internette cok fazla bilgi kirliliği var kıyafetten bile sperm geçebilir deniyor acaba doğru mu? ben gebe miyim şuan yardımcı olursanız sevinirim. içim cok kötü stresten bitmiş durumdayım
ya çok teşekkür ederim gerçekten o kadar kötü bir şey ki insanı soğutuyor her seyden hayatıma devam edemiyorumDaha neler hayatım hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke bizde senelerdir uğraşmasak merak etme hamile değilsin boşuna psikolojini bozma
Niye bunu kendinize yapıyorsunuz peki? Zaten hayatımızda çok fazla stres yapacak şeyler varken üstüne böyle birşey düşünüp psikolojinizi daha çok bozuyorsunuz kendinizi evleneceğiniz adama emanet etseniz daha iyi olmaz mı? Kafayı da yememiş olursunuz. bir kadın olarak kadınlığınızı karşı tarafın zevki için ayak altına almayın sizi sevse size dokunmak bile istemez. Bunları düşünün.ya çok teşekkür ederim gerçekten o kadar kötü bir şey ki insanı soğutuyor her seyden hayatıma devam edemiyorum
evet haklısınız ama bir cahillikle yapıldı ve bedelini ağır ödemek istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum adetim de gecikti aşırı stres yapıyorum herhangi sıkıntı olmaz diyorsunuz değil miNiye bunu kendinize yapıyorsunuz peki? Zaten hayatımızda çok fazla stres yapacak şeyler varken üstüne böyle birşey düşünüp psikolojinizi daha çok bozuyorsunuz kendinizi evleneceğiniz adama emanet etseniz daha iyi olmaz mı? Kafayı da yememiş olursunuz. bir kadın olarak kadınlığınızı karşı tarafın zevki için ayak altına almayın sizi sevse size dokunmak bile istemez. Bunları düşünün.
bende öyle düşünüyorum bir daha yapmam zaten bu korkuyu çekmektenseBence bir daha ilişkiye girmeyin kafanızda rahat eder adetiniz de gecikmez
Yok hayır olmaz stres yaptığınız için regliniz geçiyor zaten rahat olabilirsinizevet haklısınız ama bir cahillikle yapıldı ve bedelini ağır ödemek istemiyorum hamile kalmaktan korkuyorum adetim de gecikti aşırı stres yapıyorum herhangi sıkıntı olmaz diyorsunuz değil mi
çok teşekkür ederim umarım bi sıkıntı yaşamam ve regl olurumBunun stresini yaşadığınız için gecikmeniz olduğunu düşünüyorum. Rahatlamaya çalışın, hamile kalmanız milyonda bir ihtimal. O kadar kolay değil :) 1 hafta kadar gecikirseniz bi test alıp yaparsınız.
Katlanamıyorum gençliğin cehaletine.bunu sormakta haklısınız ama insanın şüphesi devam ediyor çünkü çok fazla olur sperm geçer gibi cümleler okudum beynim artık yandı
cehalet olabilir öğrenmeye çalışıyorum. hekimler bile geçebilir yazmışlar ne düşünebilirim kiKatlanamıyorum gençliğin cehaletine.
İyi o zaman, hamilesin. 9 ay 10 gün sonra kucağın dolar. Allah analı babalı büyütsün.cehalet olabilir öğrenmeye çalışıyorum. hekimler bile geçebilir yazmışlar ne düşünebilirim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?