• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımci olur musunuz..

dnzl-dry

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
22
4
6
merhaba hanimlar dun test yapmistim silik cikmisti bugun sabah tekrarladim yine silik cikti kan verdim sonuclari yarin alicam. Kasıklarimda cok siddetli bir agri var neyden kaynaklaniyor olabilir acaba bilgisi olan varsa paylasabilir mi

merhaba hanimlar dun test yapmistim silik cikmisti bugun sabah tekrarladim yine silik cikti kan verdim sonuclari yarin alicam. Kasıklarimda cok siddetli bir agri var neyden kaynaklaniyor olabilir acaba bilgisi olan varsa paylasabilir mi
Canım ben de 3 silik çizgi sonrası Kan verdim ilk şüphem kasıklarım da batma olmasıydı tesadüfen öğrendim hamilesin sanırım hayırlı olsun 🤗

Ben 25 Haziran da ilişki yaşadım içe boşalma olmadı.1 saat içinde Ella içtim. Sonrasında temmuz da adetimin geciktiğini hissettim turlusal kullandım. Bittikten sonra 2. Gün adet oldum baya geldi 6 -7 gün civarında. Bugün test yaptım ama ilk 20 dakika boyunca sadece Pembe buğulu görüntü oldu sıvıyı fazla koymuşsun dediler. Sonrasında 1 saat geçti baktım 1 çizgi ve çok çok silik bir çizgi göründü. Hamile olma ihtimalim var mıdır.

Ya baya geldi hani lekelenme şeklinde diyorlar ya onun gibi değil. Ve hamile olsaydım citf çizgi belirgin olmaz mıydı . Kusma falan belirtisi de yok yanı

Back