Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani testin üzerinde 3/4 damla yazıyordu bende 4 damla damlattimFazla numune de damlatmış olabilirsiniz.
Ay var sankiTestin fotoğrafı..
Yani test bozuk olsa bile pozitif çıkması mümkün mu.. ay hadi insAy var sankiErken gebelik testi deneseniz daha iyi olur.
![]()
Bide ben bugün adet oluyorum sandım kasigima ağrı girmişti baktım lekelenmem gelmiş pembe renkte dayanamadım bu saatte test yaptım yerleşme kanamasında hemen çıkar mı bilemedimAy var sankiErken gebelik testi deneseniz daha iyi olur.
![]()
Kardeşim ben gebeliğimi adetime 5 gün varken öğrendim senin gibi yarın testi tekrarla yine çıkarsa kan ver ama bence var gibi gebelikTestin fotoğrafı..
Çok tehlikeli sorular evet deyip gereksiz ümit vermek istemem. Hayır deyip moral bozmak istemem.Bide ben bugün adet oluyorum sandım kasigima ağrı girmişti baktım lekelenmem gelmiş pembe renkte dayanamadım bu saatte test yaptım yerleşme kanamasında hemen çıkar mı bilemedim
Ya mesajınız yüzümü güldürdü ins canim. Yarın sabah da bı yapayimKardeşim ben gebeliğimi adetime 5 gün varken öğrendim senin gibi yarın testi tekrarla yine çıkarsa kan ver ama bence var gibi gebelik
Tabi ki anlıyorum ama benimki de heyecan bı umut aramaÇok tehlikeli sorular evet deyip gereksiz ümit vermek istemem. Hayır deyip moral bozmak istemem.![]()
İnşallah canımYa mesajınız yüzümü güldürdü ins canim. Yarın sabah da bı yapayim ☺ins test bozuk değildir