Bebek Beslenmesi Yardimci olur musunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hulyaandc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
44
6
1
Bebeğim 3 aylik ve çok az sut alıyor , mamayla veriyorum. Ilk 2 ay içiyordu. Şimdi ağzına bile sürmek istemiyor. Memede emmiyor sütüm az olanıda sagip sadece bi öğün veriyorum. Aptamil bebelac sma evolvia denediklerim. Ictigini kusuyor. Önereceğiniz mama var mı? Ne yapmalıyım?

Canım mama konusunda bi de hip var onu dene normalde aptamil de çok iyi ama bazı bebeğe yaramıyor
Bide sütün azsa bol bol petibör bisküvi tüket
Sütün tam doyurucu değildir ondan emmek istemez doymaz telaş yapma dış dünyaya alışma zamanları dediğim gibi bi hip markasını dene en olmadı bi çocuk doktoruna muane ettir bebeği sağlıkla büyüsün inşaAllah 🥰❤️

Canım mama konusunda bi de hip var onu dene normalde aptamil de çok iyi ama bazı bebeğe yaramıyor
Bide sütün azsa bol bol petibör bisküvi tüket
Sütün tam doyurucu değildir ondan emmek istemez doymaz telaş yapma dış dünyaya alışma zamanları dediğim gibi bi hip markasını dene en olmadı bi çocuk doktoruna muane ettir bebeği sağlıkla büyüsün inşaAllah 🥰❤️
teşekküler doktor gereken tüm tahlilleri yaptırdı birşey çıkmadı şükür. Kurmasından ötürü kiloda alamıyor. Bi de hip denerim ya inşallah yarar işe.

Sütün gelmesi için petibör bisküvi var ya ondan tüket gerçekken çok işe yarıyor 🥰❤️ Umarım işe yarar

[QUOTE="MerveOuz61, post: 63895160, member: 972229

Sütün gelmesi için petibör bisküvi var ya ondan tüket gerçekken çok işe yarıyor 🥰❤️ Umarım işe yarar
[/QUOTE] süt gelsin diye denemediğim set kalmadı yok maalesef. Zinobest diye bi iştah acıcı verdi bebeğime oda işe yaramadı bakalım😔

Back