Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi atar mısınMerhaba kızlar benim Bugün çok yoğun yumurta akı gibi Akıntım oldu ovulasyon testi yaptım Tam kırmızı çıkmadı Acaba bugün Yumurtlama günümü
fotograf nasil atiliyoTesti atar mısın
fotograf nasil atiliyo
yapiyorum olmuyorrrrrYorumunuzu yazarken altta dosya ekle butonu var oradan
amin canim benim cok tsk edrrimCanım ben geçen ay kimyasal yaşadım. benim de ovulasyon testimde çizgi kıpkırmızı olmadı, oruluydum belki susuzuluk etkilemiştir dedim. akşam 17 gibi yapıyordum testi çünkü. değerlendirdim git gide koyulaşan günleri zaten sonrasında koyudan daha açık olunca çizgi yumurtladığımı anladım. tutmuştu çok şükür ama sağlıklı değilmiş kimyasal oldu. Yani diyeceğim o ki; baştan beri yapıyorsan testi koyulaştığında ve silikleştiğinde o günleri değerlendir. koyulaşma renginin tonuna takılma. kolay gelsin, bebişin sağlıkla gelsin
Catlamismi sizce yumurtam kasık agrısı ve akıntımda var
canım hayır aksine yumurtlama günün.. ben T daha koyu gördüm... T açık olana kadar...Catlamismi sizce yumurtam kasık agrısı ve akıntımda var
T çizgisi en koyu hali aldıktan sonra 12-36 saat içinde yumurta çatlıyor. Ve 12-24 saat kadar canlı kalıyor. Bu süreyi değerlendirmek gerek. Hakkınızda hayırlısı olsunCatlamismi sizce yumurtam kasık agrısı ve akıntımda var
Amin canım sagol ALLAH razı olsunT çizgisi en koyu hali aldıktan sonra 12-36 saat içinde yumurta çatlıyor. Ve 12-24 saat kadar canlı kalıyor. Bu süreyi değerlendirmek gerek. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sagol canımcanım hayır aksine yumurtlama günün.. ben T daha koyu gördüm... T açık olana kadar...
bugün yarın öbür gün ilişki...
pazartesi ara.. salı ilişki.. çarşamba ara.. perşembe ilişki.. öyle diyorlar
Sagol canımHayır henüz çatlama olmamış. Bugün yumurtlama gününüz bugün ve peşinden gelen 3 günü değerlendirin