Gebeliğe Hazırlık yardimci olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Merhaba kızlar benim Bugün çok yoğun yumurta akı gibi Akıntım oldu ovulasyon testi yaptım Tam kırmızı çıkmadı Acaba bugün Yumurtlama günümü

Canım ben geçen ay kimyasal yaşadım. benim de ovulasyon testimde çizgi kıpkırmızı olmadı, oruluydum belki susuzuluk etkilemiştir dedim. akşam 17 gibi yapıyordum testi çünkü. değerlendirdim git gide koyulaşan günleri zaten sonrasında koyudan daha açık olunca çizgi yumurtladığımı anladım. tutmuştu çok şükür ama sağlıklı değilmiş kimyasal oldu. Yani diyeceğim o ki; baştan beri yapıyorsan testi koyulaştığında ve silikleştiğinde o günleri değerlendir. koyulaşma renginin tonuna takılma. kolay gelsin, bebişin sağlıkla gelsin

Canım ben geçen ay kimyasal yaşadım. benim de ovulasyon testimde çizgi kıpkırmızı olmadı, oruluydum belki susuzuluk etkilemiştir dedim. akşam 17 gibi yapıyordum testi çünkü. değerlendirdim git gide koyulaşan günleri zaten sonrasında koyudan daha açık olunca çizgi yumurtladığımı anladım. tutmuştu çok şükür ama sağlıklı değilmiş kimyasal oldu. Yani diyeceğim o ki; baştan beri yapıyorsan testi koyulaştığında ve silikleştiğinde o günleri değerlendir. koyulaşma renginin tonuna takılma. kolay gelsin, bebişin sağlıkla gelsin
amin canim benim cok tsk edrrim

Catlamismi sizce yumurtam kasık agrısı ve akıntımda var

Eklentiler

• 15665583948458698359419033060854.jpg
    15665583948458698359419033060854.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 28
Catlamismi sizce yumurtam kasık agrısı ve akıntımda var
canım hayır aksine yumurtlama günün.. ben T daha koyu gördüm... T açık olana kadar...
bugün yarın öbür gün ilişki...
pazartesi ara.. salı ilişki.. çarşamba ara.. perşembe ilişki.. öyle diyorlar

Back