Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olur musunuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

malatya404

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
5
3
1
30
kan degerleri 32.0 iken 2 gün sonra 146.1 oldu bu normal mi ?
birde regl olacakmıs gibi hissediyorum. karın agrısı gögüslerde agrı var bilen yardımcı olabilir mi ?

birde regl olacakmıs gibi hissediyorum. karın agrısı gögüslerde agrı var bilen yardımcı olabilir mi ?
Oooo değerin baya iyi fazla bile artmış maşallah. Belirtiler normal canım korkmana gerek yok. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış

Cevabın İçin cok teşekkür ederim .
bir sorum daha olacak 2 katından fazla yükselmesi iyi değil diye duydum ve bu benı çok endişelendiriyor.

Iyi masallah dikkat et kendine agir is yapma. Regl Sancisi oluyormus Gogus agrisida hersey normal allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin . Agrin daynilmayacak gibiyse doktora git ama

Iyi masallah dikkat et kendine agir is yapma. Regl Sancisi oluyormus Gogus agrisida hersey normal allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin . Agrin daynilmayacak gibiyse doktora git ama
Çok teşekkür ederim ya :)
Kan değeri 2 kattan fazla artması iyi değil dediler çok korktum ya yaa

Cevabın İçin cok teşekkür ederim .
bir sorum daha olacak 2 katından fazla yükselmesi iyi değil diye duydum ve bu benı çok endişelendiriyor.
Hayır öyle birşey yok çoğul gebelik olabilir artış hızına göre tabi bir ihtimal kesin birşey biz söyleyemeyiz sen kalbini ferah tut 😊

Benim 2 gün sonra kan testinde 3 kat bir artış söz konusuydu sonuç ikiz gebelik :anneadayı:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Back