• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz

Ucanpenguen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
7
2
1
31
Arkadaşlar merhaba
Konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ilk defa konu açıyorum ama bir konuda yardımınızı bekliyorum konuya giriyorum.

3 gündür sigara bıraktırma bölümünün verdiği ilaçla sigarayı azaltmaya çalışıyorum bugün sözlümle buluştuk kendimi test etmek amacıyla sigara almadım irademe de sahip çıkabilmek için.

Ama gelin görün ki hem ilacın etkisiyle bir dengesizlik ruhsal anlamda bu da davranışlarıma konuşmalarıma yansıyor , hem bir anda gelen yoksunluk krizi sözlüme saatlerce ters davrandım sürekli tartıştım :(

Aslında onunla tartışmak istemiyorum sebepsiz yere onu üzüp kırıyorum o da zor bir süreçte olduğumu bildiği için alttan alıyor.
Bu olayı ilk yoksunluk krizi olduğu için yazdım yani bu şekilde aileme de yaparsam çevremdekileri üzersem diye düşünüyorum. Uzun oldu kusura bakmayın ama bu konuda yardımcı olabilecek daha önce sigarayı bırakmış yoksunluk krizine engel olabilmiş bu süreci rahat geçirmiş değerli arkadaşlardan yardım istiyorum :(

Sürekli elinde stres topu olsun.. el işi yapabilirsin.. resim olabilir.. beyninizi ve elinizi sürekli meşgul etmeye çalışın... az çok etkisi olur...

O yoksunluk durumunu atlatamadığım için hala içiyorum :KK53: inşallah bırakırsın. Benim kafam uyuşuyor sanki, düşünemiyorum resmen :işsiz:

Ben sigarayi birakmayi hic dusunmedim ama bogazim falan agriyorsa az icmek adina sakiz çiğnerim. Catur cutur cignemeyede bayilirim sakizi cikarip sigara içmek cazip gelmez falan.deneyebilirsin.
Bide kahve cay icme sigarayi aratir.

O ilaçları kullanırken de mi oluyor o kriz,bu hafta içi gitmeyi dusunuyodum o zaman gitmem : (

Yani aslına bakarsanız bugün daha üçüncü günüm o yüzden olması normal diye düşünüyorum bence gitmelisiniz :) doktor söylemişti zaten olabileceğini ama ilk 2 gün hiç olmadı hatta sigaradan soğumuştum midemi bulandırıyordu azaltmıştım ama bugün ilk krizimi yaşadım bunu da aşmak için çözüm arıyorum Hanımefendinin söylediği stres topu olayı mantıklı geldi bu hafta çıkıp alacağım sanırım kriz geldi mi sıkarım :)

Ben sigarayi birakmayi hic dusunmedim ama bogazim falan agriyorsa az icmek adina sakiz çiğnerim. Catur cutur cignemeyede bayilirim sakizi cikarip sigara içmek cazip gelmez falan.deneyebilirsin.
Bide kahve cay icme sigarayi aratir.

Teşekkür ederim sakız bende işe yaramadı ne yazık ki :( kahve meselesini doktor da söyledi ama kahve içerken sigara içmiyorum artık ve kahve içerken sigara aklıma bile gelmiyor böyle durduk yere geldi kriz

Teşekkür ederim sakız bende işe yaramadı ne yazık ki :KK43: kahve meselesini doktor da söyledi ama kahve içerken sigara içmiyorum artık ve kahve içerken sigara aklıma bile gelmiyor böyle durduk yere geldi kriz
Zordur tahmin ediyorum.sigaraya basladigimdan beri ki buda 15 yil onceye tekabul ediyor oruc tutmuyorum.
Umarim basarir kolayca atlatirsiniz yoksunluk durumlarinizi

Back
X