Yardımcı olur musunuz

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
günaydınlar hayırlı günler diliyorum.benlm aylardır çözüme kavuşturamadığım bir derdim var belki bazılarınız için dert olmayabilir ama ben takıntılı bir insan olduğum için yıllar sonrada bunları düşünüp üzüleceğıme Emin'im beni bilgilendirirseniz size minnettar olurum kurban bayramından sonra evlilik düşünüyorum sevgilimle ben farklı şehirlerdeyiz memleketleriniz de ayrı o Da farklı bir ilde çalışıyor nişan yapmayacağız düğün olacak düğün gecesi kına olacak erkek arkadaşım benimm bulunduğum ilin ilçesinde bir düğün salonunda düğün yapmak istiyor ben kabul etmiyorum ben kendi evimde ilçe de olsun istiyorum ama orasında küçük bir ilçe olduğu için çoğu arkadaşlarım gelemez diye düşünüyorum. Zaten hepsinin geleceğinide sanmıyorum kendi evimizin önünde olsun istiyorum öyle salon falann da sevmem Zaten en azından akrabalar mahalleli kalabalık olur organizasyon şirketiyle anlaşayım kınayı o şekilde yapalım diye düşünüyorum ama dedim ya böyle şeyleri çok takıyorum acaba bulunduğum yerde merkezde bir cafede kına düğünü ailemin yanında mı yapsam diyorum gelen gelir gelmeyen gelmez ya da hiç mi kına falan yapmasam aslında benim tek korkum kalabalık olmaması organizasyonun boşa gitmesi sizler böyle şeyleri çok takarmısınız rezil olurmuyum en az 15 arkadaşın geleceği garanti Zaten ama bilmiyorum ya çok endişeliyim karar veremedim ne yapmalıyım yardımcı olunm

Salon en güzeli. Kına gecesi bana göre düğündende önemli. Çünkü sadece gelinin günü. Salonda olsa bile, 15 kişi garanti diyorsunuz e illa ki akraba vs de gelir. Salon en rahatı en güzeli. Boşa takıyorsunuz

Sen nasıl istiyorsan öyle yap. Rezil neden olasınız ki takmayın bnce bunu sizi sevenleri sayanları görmüş olursunuz iste ne guzel :)) biz evde yaptık akrabalar felan geldi cok geniş bi aile değiliz öyle normal sayıda katılım oldu. Bunları cok düşünmeyin derim düşünecek daha nice seyler olacak İnanin ve kınanızın tadını çıkarın

Normal sayı derken mesela :) düşünmenden duramıyorum İnaın

kınayı sen istediğin yerde yap, sevgilin de düğünü istediği yerde yapsın. ikinizde iki taraftan aile ve arkadaşlarınızın gelebileceği en az bir organizasyon yapmalısınız.

düğün kız evinin önünde olmaz, ben hiç görmedim.

kapı önünde düğün değişik gelmiyorsa -benim mahremiyet kurallarıma ters- kınanızı evin önünde yapın, herkes gelsin.

Hmm sevgilimde sevmiyor dışarda düğün nişanı iki yerde de yapmak istemiyorum bana kalsa sadece nikah yaparım ama aileler istemez böyle olsun

Kır Düğünü en güzeli! Taktığınız mesele de ..... ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…